Istanbul'da Sokaga Girmeye Çalisan Araç 1'I Çocuk 3 Kisiyi Altina Alarak Ezdi Açiklamasi O Anlar Kamerada

Istanbul’da sokaga hizli sekilde giren bir araç sürücüsü, 1’i çocuk 3 kisiyi altina alarak ezdi. Kan donduran kaza sonrasi yaralilar hastaneye kaldirilirken yasananlar güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Istanbul'da Sokaga Girmeye Çalisan Araç 1'I Çocuk 3 Kisiyi Altina Alarak Ezdi Açiklamasi O Anlar Kamerada
Olay, dün saat 19.00 siralarinda Esenyurt Sehitler Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre Aygül I. ve oglu Isa I., ev sahipleri Menzure K. ile birlikte sokakta yürüdügü sirada sokaga hizli bir sekilde giren hafif ticari aracin altinda kalarak ezildi. Araç sürücüsü yayalara çarptiktan sonra park halindeki baska bir araca çarparak durabildi. Kaza sonrasi araçtan inen sürücü, ezdigi yayalari görüp sok yasarken kisa sürede sokaktaki vatandaslar kalabalik olusturdu. Ehliyetinin olmadigi söylenen sürücü ile birlikte arabanin içindeki sahislar araci birakarak kayiplara karisirken ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yaralanan 3 kisi, yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Yaralilardan Menzure K. ve Isa I.’nin hayati tehlikesi bulunmazken Aygül I.’nin ise durumunun agir oldugu ögrenildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili sorusturmasi devam ederken yasanan feci kaza ani çevredeki bir güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye görüntülendi.

"3 kisinin üstüne sürüp üçünü birden altina aldi"

Kaza ile ilgili konusan Can Eren, "Bir aracin içindeki sahislar sokagin kösesinden hizla girerek komsularimiz olan 3 kisinin üstlerine sürüp üçünü birden altina aldi. Araç içindeki sahislarin kazadan önce tartistigini düsünüyoruz. Kazadan sonra polisi ve ambulansi aradik, geldiler. Sahislar ise kazadan sonra araci birakip kaçtilar. Yaralanan 3 kisiden birinin durumu ise kritik" dedi.



Yasanan kaza kamerada

Yasanan feci kaza ani çevredeki bir binanin güvenlik kamerasiyla kaydedildi. Görüntülerde biri çocuk 3 kisinin sokakta yürüdügü sirada sokaga hizli bir sekilde giren hafif ticari aracin yayalari altina alarak ezmesinin ardindan park halindeki bir otomobile çarparak durdugu ve sürücü ile çevredeki vatandaslarin yasadigi dehset ve panik anlari görüldü.

Kaynak: İHA