Baskan Talus Açiklamasi 'Bu Destani Birlikte Yazdik'

AK Parti Kocaeli Il Baskani Dr. Sahin Talus, Cumhur Ittifaki ortagi il baskanlarini tek tek ziyaret ederek, dayanisma ve is birliginden dolayi tesekkür etti. Talus, "Bu destani Cumhur Ittifaki ortaklarimizla ve bize destek sunan partilerle birlikte yazdik. Hep birlikte Türkiye Yüzyilini baslattik" dedi.

Baskan Talus Açiklamasi 'Bu Destani Birlikte Yazdik'
AK Parti Kocaeli Il Baskani Dr. Sahin Talus, Cumhurbaskanligi ilk tur ve 2.tur seçimleri ile 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin tamamlanmasinin ardindan Cumhur Ittifaki ortagi il baskanlarini ziyaret etti. MHP Kocaeli Il Baskani Murat Nuri Demirbas ile tesekkür ziyaretlerine baslayan Talus, daha sonra Büyük Birlik Partisi Kocaeli Il Baskani Kaan Sengil ve Kocaeli Il Koordinatörü Metehan Küpçü, Yeniden Refah Partisi Kocaeli Il Baskani Ali Tastan, Demokratik Sol Parti Il Baskani Halim Dedeoglu, Hür Dava Partisi Kocaeli Il Baskani Ali Çiftçioglu ve yönetimleriyle bir araya geldi.

"Elbette her seçim zor, her seçim hayati, her seçim önemlidir" diyen Talus, "Ülkemizin içinden geçtigi süreç, son deprem afetinin yol açtigi agir kayiplar, bölgemizde ve dünyada yasanan kritik gelismeler 14 Mayis seçimini farkli bir yere tasidi. Türkiye’nin 20 yilda kat ettigi gelismeyi, büyümeyi, kalkinmayi sürdürmesi gerekliydi. Amacimiz ülkemizin demokrasi ve kalkinma yolunda elde ettigi kazanimlari Türkiye Yüzyili’nin girizgahi yaparak milletimize yüzyillik hayallerine kavusturacak yeni bir dönemin kapisini açmakti. Çok sükür, milletimiz bu kutlu mücadelede bizlere güvendi ve yeniden destek verdi. Bu destani Cumhur Ittifaki ortaklarimizla ve bize destek sunan partilerle birlikte yazdik. Hep birlikte Türkiye Yüzyilini baslattik" dedi.

Kaynak: İHA