Tartistigi Kisilerin Üzerine Otomobil Sürdü, O Anlar Kameraya Yansidi

Istanbul’un Bayrampasa ilçesinde tartistigi kisilerin üzerine otomobil süren kisiler gözaltina alinirken 2 kisi yaralandi. Yasanan gerginlik ve mahalle sakinlerinin üzerine otomobil sürülme ani kameraya yansidi.

Tartistigi Kisilerin Üzerine Otomobil Sürdü, O Anlar Kameraya Yansidi


Olay, dün aksam saatlerinde Murat Mahallesi Cemiyet Caddesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, otomobille sokaktan geçen gençler bilinmeyen bir nedenle mahalle sakinleri ile tartismaya basladi.

Tartisma sonrasi otomobile binen bir kisi, araci mahalle sakinlerinin üzerine sürdü. Kalabaliga dalan otomobil 2 kisiyi yaraladi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri geldi. Saglik ekipleri yaralilari hastaneye kaldirirken, polis ekipleri de kisileri gözaltina aldi. Sürücünün otomobili, mahalle sakinlerinin üzerine sürdügü anlar cep telefonu kamerasina yansidi.

Öte yandan, gözaltina alinan kisilerin adli kontrol sartiyla serbest birakildigi ve hastaneye kaldirilan 2 kisinin de durumlarinin iyi oldugu ögrenildi. Olayi gören Erdal Bostanci, “Dün aksam burasi kalabalikti, 100-150 kisiydi. Burada bir araçla gelen gençler burada kavga ettiler" dedi.

Kaynak: İHA