Istanbul Havalimani Web Sitesini Ve Mobil Uygulamasini Yeniledi

Istanbul Havalimani isletmecisi IGA, "www.istairport.com" internet sitesi ile "Istanbul Airport" mobil uygulamasinin tasarim ve altyapisini yeniledi. Yeni düzenlemelerle sade ve kullanisli tasarima kavusan "www.istairport.com" sitesi kullanici dostu bir arayüze sahip oldu.

Istanbul Havalimani Web Sitesini Ve Mobil Uygulamasini Yeniledi
IGA Istanbul Havalimani web sitesini ve mobil uygulamasini yeniledi. Yenilenen dijital kanallari ile kullanicilarin aradiklarina çok daha basit ve rahat erisebilecekleri bir arayüze geçmis oldu. Yedi dilde hizmet veren Istanbul Havalimani’nin internet sitesi, yeni çizgi ve perspektifiyle özgün bir hale getirildi.

Havalimani internet sitesinde yapilan düzenlemeler ve kullanicilara sunulan hizmetler söyle siralandi:

"Terminal giris, pasaport ve iç hatlar kontrol bekleme bölgelerinin yogunluk bilgilerinin canli olarak ögrenilmesi. Otoparklarin yogunlugunu gösteren ’otopark uygunluk’ bilgilerine erisim kolayligi. Otoparkta aracinin yerini unutanlar için ’Arabam Nerede’ özelligi. Alisveris, yeme içme alanlarinda yer alan tüm markalara ait detayli bir filtreleme ve kategori sisteminin yani sira restoran, kafe ve magazalarin lokasyon bilgilerine 360 harita ve terminal haritasi ile kolayca ulasma imkani."

"IGA Pass" ara yüzünde kisisel tasarim

"IGA Pass" ekraninda ayricalik hissiyati olusturan yeni tasarim ile paket ve hizmetlerin ayri ayri gösterimi, kalan haklarin ve adetlerin detayli gösterimi, satis artirici yönlendirmelere iliskin bildirimlerin gösterimi hedeflendi. Havalimani kilavuzundaki tüm kategori yapisi korunarak görsel olarak daha kullaniciya hitap eden bir versiyon haline dönüstürüldü ve kullanim kolayligi ön plana çikarildi. "Sevdigini Takip Et" fonksiyonu ile kisiler arasindaki etkilesimi artirmak için interaktif bir fonksiyon olusturuldu. Yakin zamanda kullanici ile fonksiyonun bulusturulmasi için çalismalara baslandigi belirtildi.
Kaynak: İHA