AK Parti'li Aday Tugba Isik Ercan Açiklamasi '14 Mayis'tan Sonra Hizmetlere En Güzel Sekilde Devam Edecegiz'

AK Parti Istanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayi Tugba Isik Ercan, Pendik’te Aile Çocuk Egitim Merkezini ziyaret ederek ögretmenler ve ailelerle bir araya geldi. Ercan, "14 Mayis’tan sonra da en güzel sekliyle bu hizmetlere devam edecegiz” dedi.

AK Parti'li Aday Tugba Isik Ercan Açiklamasi '14 Mayis'tan Sonra Hizmetlere En Güzel Sekilde Devam Edecegiz'
AK Parti Istanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayi Tugba Isik Ercan, 14 Mayis’ta yapilacak seçimin çalismalari çerçevesinde bugün Pendik’te yeniden sahaya indi. Kavakpinar Mahallesi’nde Pendik Belediyesine bagli Aile Çocuk Egitim Merkezini ziyaret eden Ercan, ögretmenler, çocuklar ve veliler bir araya geldi. Çocuklara kek ikramindan bulunan Ercan, ögretmen ve velilere de gül dagitarak desteklerini beklediklerini belirtti.

Seçimde desteklerini vereceklerini belirten aileler ziyaretlerinden ötürü Tugba Isik Ercan’a tesekkür etti.

“14 Mayis’tan sonra da en güzel sekliyle bu hizmetlere devam edecegiz”

AK Parti Istanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayi Tugba Isik Ercan, "Özellikle küçük çocugu olan anneler önceden evde kalmak durumunda bulunuyorlardi. Bununla birlikte kadinlarimizin sosyallesme imkani kisitlaniyordu. Bu kurumlarimiz ortaya çikan bu ihtiyaci karsilamis durumda. Pendik ilçemizde sayilari oldukça fazla. Bu kurumlarin sayilarini tüm Türkiye genelinde arttirmamiz gerekiyor. Halkimiz çok memnun. Bu hizmetlerimiz daim olur insallah. 14 Mayis’tan sonra da en güzel sekliyle bu hizmetlere devam edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA