AK Parti Istanbul Milletvekili Adayi Dalkiliç Açiklamasi 'Bati, Cumhurbaskanimizin Indirilmesi Rüyasini Görülüyor'

AK Parti Istanbul Milletvekili Adayi Halis Dalkiliç, “Bati ülkeleri Cumhurbaskanimizin indirilmesi rüyasini görülüyorlar” dedi.

AK Parti Istanbul Milletvekili Adayi Dalkiliç Açiklamasi 'Bati, Cumhurbaskanimizin Indirilmesi Rüyasini Görülüyor'
14 Mayis seçimlerine sayili gün kala AK Parti milletvekili adaylari vatandasla bulusmaya devam ediyor. AK Parti Istanbul 3. Bölge Milletvekili Adayi Halis Dalkiliç, vatandaslari ziyaret edip talep ve sorunlarini dinliyor. Bahçelievler’de esnaf ziyaretinde bulunan Dalkiliç, daha sonra tekstil fabrikalarini ziyaret ederek programlarina devam etti.

"Bati ülkeleri Cumhurbaskanimizin indirilmesi rüyasini görülüyorlar”

7 Mayis günü mitingde vatandaslarin isaret fisegini yaktiklarini belirten Dalkiliç, 14 Mayis seçimlerinin kritik bir öneme sahip oldugunu ve bati medyasinin karalama kampanyasi baslattigini ifade etti.

Dalkiliç, "Milyonlari asan katilimla pazar günü vatandaslarimiz gerçek bir muhabbet gösterdiler. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a tarihi bir güne sahitlik ettik. Diger ülkelerde çikan gazetelerde Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in indirilmesi gerekiyor diyorlar. Bati ülkeleri Cumhurbaskanimizin indirilmesi rüyasini görülüyorlar. Bu seçim sadece bizim ülkemizi ilgilendirmiyor. Türkiye’ye umut baglayan ve Türkiye’nin dostlari olanlarin sevinçle karsilayacagi bir seçimdir. Türkiye’nin ilerlemesini engellemek isteyenler ise bu seçimde her firsatta karsimiza çikiyor” diye konustu.

Kaynak: İHA