AK Parti Ankara Il Baskani Özcan Açiklamasi 'Ankara'da Dogal Gaz Ulasmayan Köy Kalmayacak'

Ankara’nin Gölbasi ilçesindeki yapimina devam edilen dogal gaz hatlarini inceleyen AK Parti Ankara Il Baskani Hakan Han Özcan, “Ankara’da dogal gaz ulasmayan köy kalmayacak” dedi.

AK Parti Ankara Il Baskani Özcan Açiklamasi 'Ankara'da Dogal Gaz Ulasmayan Köy Kalmayacak'


AK Parti Ankara Il Baskani Hakan Han Özcan, Ankara’nin Gölbasi ilçesinde yapimina devam edilen dogal gaz hatlarini inceleyerek, çalismalar hakkinda bilgi aldi. Gölbasi’nda birçok köyün dogal gaza kavustugunu söyleyen Özcan, “Türkiye yillardir terörle ve çesitli badirelerle ugrasti. Su anda terörden temizlenen yerlerde elhamdülillah petrol bulundu. Bilindigi gibi Karadeniz’de yapilan çalismalar dogrultusunda dogal gazimizi da bulduk. Cumhurbaskanimizin dedigi gibi ‘aradigin zaman bulamazsin ancak bulanlar arayanlardir.’ Rabbim yüzümüzü kara çikarmadi ve sonunda kendi dogal gazimizi, kendi petrolümüzü bulduk. Yillar boyu bu ülkeyi çesitli suretlerle, çesitli olaylar karistirmak istediler. Milletimizi birbirine düsürmeye çalistilar. Biz bunlari asa asa, insanlari birlestire birlestire çok sükür bu günlere geldik. Anadolu kardesligini, Anadolu irfanini herkese gösterdik. Su anda bildiginiz gibi Cumhurbaskanimizin verdigi müjde sonrasi vatandaslarimiz dogal gazlarini ücretsiz olarak 1 yil boyunca kullanabilecekler. Çok sükür su anda Gölbasi’nda birçok köyümüz de dogalgazina kavustu. Ben sizin bir evladinizim. Bana hakkinizi helal edin. Sizleri aksattiysak kusurumuza bakmayin. Gücümüz yettigince sizlerin yanindayiz. Köylerimizin beldelerimizin kalkinmasi için her seyi yapiyoruz. 25 ilçemiz ve bin 423 mahallemize hizmet etmeye çalisiyoruz. Gönül ister ki herkes ile kucaklasalim, herkes ile sohbet edelim ama sizlere karsi sorumlulugumuz var. Dogalgazi olmayan hane kalmasin diye büyük çaba veriyoruz. Ankara’da Nallihan’dan Evren’e kadar her yerde dogal gazimiz var. Insallah Ankara’da dogalgazimizin ulasmadigi tek bir ev kalmayacak” seklinde konustu.



“Ankaralilardan yetki aldi Ankara’yi terk etti”

Seçimlerin Türkiye için çok kritik oldugunu belirten Özcan, “Ankara’yi bu konuma getirmek için çok mücadele ettik. Bunlarin hepsi bizim görevimiz. Gölbasi üzerinden yillarca siyaset yaptilar. ’Gölbasi’nin yillarca iki yakasi bir araya gelmedi’ dediler. Çok sükür o iki yakayi biz bir araya getirdik. Morgan Gölü, Haliç gibi olmustu. Elhamdülillah temizledik. Ben sizlerin bir hemserisiyim. Bu hemserilik hukukuna binaen hizmetin en güzeline layik oldugunuzu düsünüyorum. Önümüzdeki seçim Türkiye için çok kritik. Insallah bu seçimlerde de diger seçimlerde oldugu gibi Cumhurbaskanimizi büyük bir farkla tekrar Cumhurbaskani yapacagiz, AK Parti’mizi de ezici çogunlukla Meclise sokacagiz. Geçmiste oldugu gibi tekrar yedi düvel bir olmus ülkemizi isgal etmek için bekliyor. Ankaralilar olarak çagimizin bu haçli ordusunu hep beraber bertaraf edecegiz. Kendilerine 6’li, 7’li masa diyen muhalefetin de aslinda bir masa oldugunu biliyoruz. Hemserimiz dedigimiz, Ankara Büyüksehir Belediye Baskani, Ankaralilardan yetki aldi ama Ankara’yi kaderine terk etti. Milliyetçiyim, dedi HDP bayraklari altinda Demirtas’a özlük için miting miting gezmeye basladi.

Onu da sizin vicdaniniza birakiyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA