'Polislerle Macera Adasi' Projesiyle Okullar Balon Park Ile Neseleniyor

Erzincan Il Emniyet Müdürlügü tarafindan okullarin bahçelerine polisler tarafindan kurulumu ve kullanimi gerçeklestirilen ’Balon Park’ çocuklara eglenceli ve mutlu saatler yasatiyor.

'Polislerle Macera Adasi' Projesiyle Okullar Balon Park Ile Neseleniyor
Il Emniyet Müdürü Kenan Kurt’un talimatiyla, Erzincan sehir merkezindeki okullarin bahçelerine, Il Emniyet Müdürlügünce tahsisli olarak polis ekiplerince kurulum ve kullanimi gerçeklestirilen ’Balon Park’ çocuklara eglenceli ve mutlu saatler yasatiyor. Yogun ilgi gören ’Balon Park’ta bol bol ziplayan çocuklar, tirmanma parkurunda da birbirleriyle yarisirken keyifli bir gün geçiriyor.

‘Eglence minik ögrencilerin ayagina geldi’

Il Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü ekiplerince, Erzincan merkezdeki tüm okullari dolasmasi hedeflenen balon park, çocuklara heyecan ve eglence ile bulusturmayi hedefliyor. Her gün farkli bir okulun bahçesine misafir olacak sisme oyun parki, çocuklara büyük mutluluk ve heyecan yasatiyor. Özellikle yogun ders programi arasinda solugu oyun parkinda alan ögrenciler, keyifli dakikalar yasiyor.

‘Mutlu bir gün geçirdiler’

Son olarak Sehit Jandarma Uzman Çavus Firat Kiliç Ilkokulu’nda kurulan balon parka yogun ilgi gösteren çocuklar heyecanli, mutlu ve eglenceli saatler geçirdi. Trambolinde ziplayan çocuklar tirmanma parkurunda birbiriyle yaristi.
Kaynak: İHA