Tiskaoglu, 'Bu Sevginin Yazamayacagi Hiçbir Tarih Yok'

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayi Nejdet Tiskaoglu, Örmeci’de Zonguldak’in dört bir tarafindan gelen vatandaslarla bulustu.

Tiskaoglu, 'Bu Sevginin Yazamayacagi Hiçbir Tarih Yok'
AK Parti Zonguldak Milletvekili adayi Nejdet Tiskaoglu, merkeze bagli Örmeci köyünde vatandaslarla bir araya geldi. Örmeci köyü futbol sahasinda vatandaslarla bulusan Tiskaoglu’na AK Parti Zonguldak Il Baskani Mustafa Çaglayan, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, ilçe baskanlari ve partili yöneticiler katildi.

Kürsüye "Bizimkisi bir ask hikayesi" adli eseri okuyarak çikan Tiskaoglu, "Allah’a hamdolsun ki bana böyle bir gurur yasatiyor. Çok farkli duygular içerisindeyim" dedi.

Tiskaoglu’nun sözleri zaman zaman "Vadinin gururu Tiskaoglu" sloganlariyla kesildi. Tiskaoglu da "Insallah haftaya bu günlerde bu gururu hep birlikte yasayacagiz. Haftaya artik seçim bitiyor. Önümüzdeki hafta Cumhurbaskanimizin liderligiyle beraber Zonguldak’ta tarihin en büyük oyunu vererek bizleri meclise göndererek daha büyük daha coskulu bir kutlama yapacagiz. Bir haftamiz var. Bir hafta içerisinde çalisacagiz. Çabalayacagiz. Rehavete ve tahriklere kapilmayacagiz. Bizi taciz eden insanlara firsat vermeyecegiz. Çalisacagiz, konusacagiz. Ikna edecegiz. Herkesin oyunu alarak insallah 14 Mayis’ta tarih yazacagiz. Tarihi inananlar yazar. Tarihi çalisanlar yazar. Tarihi mücadele edenler, Allah, vatan, bayrak, memleket, ezan sevgisi olanlar yazar. Bu bir kisinin basarisi degil. Biz çalisiyoruz mücadele ediyoruz ama bu sadece bizim basarimiz degil. Bu sizlerin teskilatin basarisi. Bu sizlerin basarisi. Bu bize gönül veren herkesin basarisi olacak. Tarihi hep birlikte yazacagiz" diye konustu.

Millet Ittifaki’nin adayini hatirlatan Tiskaoglu, "Ankara’dan bir tane genel baskan yardimcisini getirdiler. Çaycuma’ya, Devrek’e getirdiler. O adam ne bilecek. Bu bölgeyi ne bilecek. Su an biz Örmeci sahasindayiz. Ben bu kalede çok gol kurtardim. Çok penalti kurtardim. Hikayemiz var. Biz Kilimli’den geldigimizde Bakacakkadi’da indigimizde çantalarla beraber gelirdik. Dinlenirdik. Oradan sonra evimize giderdik. Araba mi var? Nerede? Burada bizim hikayelerimiz var. Yasanmisliklarimiz var. Farkli duygularimiz var. Buradaki sorunlari da biliyoruz. Çözümleri de biliyoruz. Eskiden bizim Almanya’dan gelsinler de bize giyilmis kiyafet versinler diye bakiyorduk. Su an hamdolsun herkes kendi ihtiyaçlarini karsiliyor. Sükür Cumhurbaskanimiz ülkeyi nereden nereye getirdi. Öyle bir liderimiz varki, öyle bir durusu varki dünyayi titretiyor. Eskiden bizler yabanci ülkenin karsisinda para almak için elpençe dururduk. Simdi ülke nereden nereye geldi" ifadelerine yer verdi.

Vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilastigi Tiskaoglu, program sonunda vatandaslarla hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA