Izmir'de 4 Kisilik Grup, Bayrak Asan AK Partil'ilere Satasip Küfredince Kavga Çikti

Izmir’de, AK Parti Urla Ilçe Baskanligi önünde bayrak asan partililere, yoldan geçen 4 kisilik grup satasinca kavga çikti. Grubun küfürler etmesiyle büyüyen kavga güvenlik kameralarina da yansirken, partililer, saldirganlar hakkinda sikayetçi oldu.

Izmir'de 4 Kisilik Grup, Bayrak Asan AK Partil'ilere Satasip Küfredince Kavga Çikti
Olay, dün gece saatlerinde AK Parti Urla Ilçe Baskanliginin binasi önünde meydana geldi. AK Parti Izmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nin Cumhuriyet Meydani’ndaki programi öncesi partililer, hazirlik yaparak bayrak asiyordu. Bu sirada yoldan geçen ve alkollü oldugu iddia edilen 4 kisilik grup, AK Parti Urla Ilçe Baskani Murat Nart ve partililere satasti. Grupta bulanan kisilerin, 14 Mayis gecesi AK Parti’lilerden hesap soracaklarini ifade eden açiklamalari ve küfürleri sonrasi ortalik karisti, kavga çikti. Yumruk yumruga giren grubu çevredeki vatandaslar araya girerek sakinlestirdi.

Kavga anlari kamerada

Öte yandan kavga anlari, güvenlik kameralari tarafindan da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, bayrak asan partilere 4 kisilik grubun satastigi, daha sonrada kavga çiktigi görülüyor. O sirada bir partilinin bayrak asmak için çiktigi merdivenden düstügü de kameralara yansiyor.

Ilçe Baskani Nart: "Sikayetçi olduk"

AK Parti Ilçe Baskani Murat Nart, küfürler ederek üstlerine saldiranlardan sikayetçi olduklarini söyledi.

Baskan Murat Nart, "Barisin, sevginin hos görünün sembolü olan ilçemizde, böyle provokatör saldirilari kesinlikle tasrif etmiyoruz. Biz, daima sandiktan çikan sonuca saygi duyan bir siyasi anlayis ile hareket ettik ve böylede devam edecegiz" dedi.

Ifadeleri alinan 4 kisinin ise daha sonra serbest birakildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA