Husumetlisine Pusu Kuran Katil, Ambulans Talebinde Bulundu

Denizli’de 24 yasindaki genci apartmanin önünde pusu kurarak öldüren sahis yakalandi. Zanlinin genci geçmis yillarda kendisini biçakladigi için öldürdügü, silahi atesledikten sonra ise küfür edip, “Geçmiste bizi biçakladi, biz de onu vurduk, ambulans çagirin” diye bagirdiktan sonra kaçtigi ortaya çikti.

Merkezefendi ilçesine bagli Gerzele Mahallesi’nde meydana gelen olayda; Murat Avci (24), Yesil Vadi Caddesi üzerinde bulunan apartmanin önündeyken husumetlisi Ahmet Ö. geldi. Tam bu esnada av tüfegini çikaran süpheli, Avci’ya dogru ates etti. Avci gögsüne isabet eden saçmalar sonucu kanlar içinde yere yigilirken, süpheli ileriye park ettigi aracina binerek kayiplara karisti. Ardindan saglik görevlileri tarafindan hastaneye kaldirilan yarali genç, hayatini kaybetti. Bölgeye sevk edilen ve detayli çalisma gerçeklestiren ekipler, süphelinin kaçtigi araci 12 kilometre uzaklikta yer alan Eskihisar Mahallesi’nde terk edilmis halde buldu. Ardindan ise süpheli Ahmet Ö. yakayi ele verdi.

Ambulans talebinde bulunmus

Gözaltina alinan Ahmet Ö., islemleri için emniyete götürüldü. Ahmet Ö. verdigi ilk ifadesinde yaklasik 2 sene önce Avci’nin kendisini biçakladigini ve bundan dolayi aralarinda husumet oldugunu söyledi.

Emniyette islemleri süren süpheliyle ilgili yeni detaylar ortaya çikti. Görgü taniklari, saldirganin Murat Avci’yi vurduktan sonra yaralinin yakina gelerek küfür ederek, “Geçmiste bizi biçakladi, biz de onu vurduk, ambulans çagirin” dedikten sonra kaçtigi ifade etti.

Olay ile ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA