Hakkari Yeni Yasam Merkezine Kavustu

Hakkari Valisi ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik, belediye bünyesinde yenilenerek hizmete sunulan ve içerisinde çok sayida enstrüman ve kisisel gelisim kurslarinin yer aldigi yeni yasam merkezini ziyaret etti.

Hakkari Yeni Yasam Merkezine Kavustu
Hakkari Belediyesi Çocuk Oyun Merkezi olarak kullanilmakta olan eglence merkezi, belediye bünyesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Kültür, sanat, kisisel gelisim, el sanatlari kurslarini ve kadin kooperatiflerini de tasiyarak vatandaslarin her anlamda faydalanabilecegi bir yasam merkezine dönüstürülen yeni yasam merkezinde enstrüman kurslari, Ingilizce, asçilik, kisisel gelisim kurslari, kadinlara yönelik el sanatlari kurslari yer aliyor. Vali Idris Akbiyik, belediye yasam merkezini ziyaret ederek, buradaki tüm bölümleri tek tek ziyaret etti.

Gençlerle masa tenisi oynayan Vali Akbiyik, daha sonra kres bölümünde onlarca çocukla bir araya geldi. Çocuklar kosarak Vali Akbiyik’a sarilirken, bir süre çocuklarla sohbet ederek çesitli oyuncaklar hediye etti.

Vali Akbiyik’a Vali Yardimcisi Belediye Baskan Yardimcisi Mustafa Berat Kasimoglu, Baskan Yardimcisi Hamit Zibek de eslik etti.
Kaynak: İHA