Erbakan Açiklamasi 'IYI Parti, CHP Ve HDP; LGBT Akimlarina Destek Oluyor, 7'Li Masanin Karsisinda Durmamiz Lazim'

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, “Cumhurbaskanimizin da zaman zaman ifade ettigi gibi Cumhuriyet Halk Partisi LGBT’cidir. IYI Parti, CHP ve HDP; LGBT akimlarina destek oluyor, 7’li masanin karsisinda durmamiz lazim.” dedi.

Erbakan Açiklamasi 'IYI Parti, CHP Ve HDP; LGBT Akimlarina Destek Oluyor, 7'Li Masanin Karsisinda Durmamiz Lazim'


Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, partisi tarafindan Cumhuriyet Meydani’nda düzenlenen mitinginde vatandaslarla bir araya gelerek açiklamalarda bulundu. Vatandaslara seslenen Erbakan, “Karsimizdaki 7’li masanin söylemleri, seçim bildirgeleri ve sözcülerinin milletvekili adaylarinin genel baskanlarinin ve cumhurbaskani adaylarinin açiklamalarina bakinca devletimizin, milletimizin selameti için ülkemizin birlik ve bütünlügü için ahlak ve maneviyatin korunmasi için yeni nesillerin ve aile yapimizin korunmasi için 7’li masanin karsisinda durmamiz gerektigini açik bir sekilde gördük. Cumhurbaskani adaylarinin açiklamalari ortada. 7’li masanin Cumhurbaskani adayi LGBT Türk ailesine zarar vermez, diyor. Cumhurbaskani yardimcisi adayi ise ne diyor, ’escinsel evlilikler gayet normaldir, ama toplum henüz buna hazir degil’ diyor. Bu adam 7’li masanin cumhurbaskani yardimcisi adayidir. Toplum hazir hale gelse, eger toplumu hazir hale getirebilsek elbette ki olabilir elbette ki biz bunlarin nikahini kiyariz manasinda bir söz kullaniyor. Meclise basin toplantisinda CHP Parti Sözcüsü, okul öncesindeki bir çocuga 4-6 yas arasindaki bir çocuga, ’Kur’an-i Kerim ögretmeye çalismak Taliban zihniyetidir. Bu yastaki çocuklara Kur’an-i Kerim ögretilmez’ diyor. Milletvekili adaylari çikmis kendi televizyonlarindan bir tanesinde videosu cep telefonumda duruyor. Ben CHP’den milletvekili olursam çok önemli bir sorunun çözülmesi için mecliste mücadele edecegim. Neymis o sorun, ’CHP milletvekili olarak ben camilerin minarelerinden ve hoparlörlerinden özellikle sabah ezanlarin okunmasi insanlari rahatsiz ediyor. Bunun yaslisi ve hastasi var. Bunlari caminin içinden okunmasi için mücadele edecegim’ diyor” ifadeleri kullandi.

‘IYI Parti, HDP ve CHP; LGBT akimlarina destek oluyor’

7’li masaya Elaziglilarin geçit vermeyeceginin altini çizen Erbakan, “Bunlarin hepsi LGBT’ci. Cumhurbaskanimizin da zaman zaman ifade ettigi gibi CHP LGBT’cidir. Iste Cumhurbaskani adaylarinin ifadeleri ortadir. Bursa Nilüfer CHP’li belediye bünyesinde özel LGBT merkezi açiyor. Bunlar LGBT’cidir. IYI Parti’nin Genel Baskan Yardimcisi 2 sene evvel Amerika’da LGBT yürüyüsüne katliyor. Burada LGBT’li arkadaslarla muhtesem bir gün yasiyoruz diye açiklama yapiyor. Bu LGBT’cilere Elaziglilar oy verir mi? Elbette ki vermezler. Bu HDP’de LGBT’cidir. Istanbul’da LGBT’ye karsi bir miting yapildi daha üzerinden 1 saat geçmeden HDP Genel Merkezi’nden açiklama yapiliyor; ’LGBT’ye karsi çikmak nefret ve insanlik suçudur. Kimse LGBT’ye karsi çikamaz’ diyor. Iste HDP dedigin budur. IYI Parti’siyle, HDP’siyle ve CHP’siyle toplumun temeline ailenin yapisina, ahlakin ve maneviyatin yeni nesillerin temeline dinamit koymak olan dis güçlerin operasyonu LGBT akimlarina destek oluyor. 7’li masanin destekçilerine Cumhur Ittifaki’na girmeden önce bir baktik. Kimler destekliyor bunlari. Bunlari PKK, Fetullah Gülen, LGBT lobileri, PYD-YPG yöneticileri, dis güçlerin en önemli yayin organlarindan olan The Economist kapak sayfasi yaparak Erdogan’in mutlaka devrilmesi 7’li masanin iktidar olmasi gerekiyor, diyor. Eger bunlar simdi 7’li masayi destekliyorsa bizim bu 7’li masa karsisinda durmamiz lazim” cümlelerini kullandi.
Kaynak: İHA