Bekilli, Gençlik Merkezi Ve Spor Salonu'na Kavusuyor

Denizli Büyüksehir Belediyesi ve Bekilli Belediyesi isbirligi ile hayata geçirdikleri Bekilli Gençlik Merkezi ve Spor Salonu insaatinda incelemede bulunan Baskan Osman Zolan, Denizli’nin büyüksehir olmasinin adindan Bekilli’nin kazandigini vurgulayarak, “Bekilli hak ettigini aldi” dedi.

Bekilli, Gençlik Merkezi Ve Spor Salonu'na Kavusuyor


Denizli Büyüksehir Belediyesi ve Bekilli Belediyesi isbirligi ile Bekilli ilçesine kazandirilan Bekilli Gençlik Merkezi ve Spor Salonu’nun insasi tüm hiziyla sürüyor. Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan yapimi devam eden Bekilli Gençlik Merkezi ve Spor Salonu’nda incelemede bulundu. Baskan Zolan’a Bekilli Belediye Baskani Mustafa Çoban, AK Parti Bekilli Ilçe Baskani Abdurrahman Akdogan, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Aydin ve Fen Isleri Dairesi Baskani Nuriye Çevni ile beraberindekiler katildi.

Insaatta bir süre incelemede bulunan Baskan Zolan burada yaptigi açiklamada, Denizli’nin büyüksehir statüsü kazanmasiyla birlikte kentin tüm ilçe ve mahallerine hizmet edebilir hale geldiklerini söyledi.

Bugüne kadar Denizli’nin dört bir tarafinda birçok hizmetin altina imza attiklarini vurgulayan Baskan Zolan, söz konusu yatirimlarin kentin büyüksehir statüsü kazanmasiyla gerçeklestigini kaydetti.



“Ilçemizin acil sorunlarini çözdük”

Bekilli ilçesinin nüfusu az olmasina ragmen kentin üretim merkezlerinden biri oldugunu vurgulayan Baskan Zolan, “Bekilli’miz, Büyüksehir gelinceye kadar birçok hizmetten mahrumdu. Büyüksehir ile birlikte bu mahrumiyeti gidermek için altyapi basta olmak üzere yollar, kilit parke tasi montajlari, atik su aritma tesisi, su depolari gibi birçok hizmet yaptik, ilçemizin acil sorunlarini çözdük” dedi.



Bekilli ilçesinin uzun yillardan beri hasret oldugu, özellikle gençlerin talep ettigi Gençlik Merkezi ve Spor Salonu insaatini yaklasik 2 ay önce baslattiklarini kaydeden Baskan Zolan, “Denizli’miz büyüksehir olduktan sonra Bekilli kazandi. Bekilli hak ettigini aldi ve insallah bundan sonra da almaya devam edecek. Bekilli Belediyemizle, teskilatimizla ve tüm Bekillili hemserilerimizle el ele vererek bu hizmetleri yürütüyoruz. Cumhurbaskanimizin ve bakanlarimizin destegi, Büyüksehir Belediyemiz ve Bekilli Belediyemizin gayretiyle bu hizmetleri yaparak yolumuza devam ediyoruz. Tesisimiz hayirli ve ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.

Bekilli’nin büyük bir eksikligini giderecek

Bekilli Belediye Baskani Mustafa Çoban ise Bekilli Gençlik Merkezi ve Spor Salonu insasinin tüm hiziyla devam ettigini belirterek, tesisin ilçenin büyük bir eksikligini giderecegini söyledi.

Destekleri nedeniyle Cumhurbaskani Erdogan basta olmak üzere, hükumet üyeleri ve Baskan Osman Zolan’a tesekkür eden Çoban, “Devletimizden Allah razi olsun. Osman Baskanimizin destegi ile tesisimizi son asamaya getirdik. Pandemi ve savas nedeniyle gecikmeler yasansa da sonuca ulastik. Insallah 6 ay sonra Bekilli Gençlik Merkezi ve Kapali Spor Salonumuzu vatandasimizin hizmetine açacagiz. Simdiden hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA