Bakan Akar Açiklamasi 'Son 8 Günde 39 Terörist Etkisiz Hale Getirildi'

Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, “Terör bitmedi, mücadele ayni kararlilik ve azimle artan bir tempoda devam ediyor. Son 8 günde 39 terörist etkisiz hale getirildi” dedi.

Bakan Akar Açiklamasi 'Son 8 Günde 39 Terörist Etkisiz Hale Getirildi'


AK Parti’den Kayseri milletvekili adayi gösterilen Bakan Akar, Kayseri Nigdeliler Dernegi’nin düzenledigi “Nigdeliler Bulusmasi”nda, büyük ve güçlü Türkiye için çalistiklarini belirtti.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada sözü dinlenen bir ülke haline geldigini ifade eden Akar, seçimden sonra bunu daha da ileri götüreceklerini bildirdi. Seçim döneminde Cumhurbaskani Erdogan’i ve onun liderligindeki Türkiye’yi sevmeyenlerin tezvirat yaptigini bildiren Akar, “Niye? Dediklerini yapmiyoruz. Yapmayacagiz. Biz sadece ülkemizin hak ve menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacagiz” diye konustu.

Batidaki gazete ve dergilerin tezviratlarina dikkati çeken Akar, “Bunlar güya gerçekleri, dogrulari anlatan saygin basin kuruluslari. Su anda biraz menfaatlerine ters oldugu için her türlü tezvirati, yalani yapiyor, her türlü gerçek disi çalismalarini sürdürüyorlar. Bunlarin kabul edilmesi mümkün degil. Bunun görülmesi lazim” açiklamasinda bulundu.

Mehmetçigin terörle mücadeleye kararlilikla devam ettigini, Irak’in kuzeyindeki terör yuvalarinin tek tek teröristlerin baslarina yikildigini, Suriye’nin kuzeyinde kurulmak istenen terör koridorunun parçalandigini, teröristlerin kazdiklari çukurlara gömüldügünü ifade eden Akar, “Terör bitmedi, mücadele ayni kararlilik ve azimle artan bir tempoda devam ediyor. Son 8 günde 39 terörist etkisiz hale getirildi” diye konustu.

Kaynak: İHA