Kars'ta Ögrencilerden Anlamli Fidan Dikimi

Kars’ta ilkokul ögrencilerinden duygulandiran davranis, ögrenciler 6 Subat depreminde hayatini kaybeden çocuklar anisina fidan dikimi yapti.

Kars'ta Ögrencilerden Anlamli Fidan Dikimi
Kahramanmaras merkezli depreminden etkilenen 11 il anisina Kars Gazi Ahmet Muhtar Pasa Ilkokulu Müdürü Acihan Koçoglu, Müdür Yardimcisi Samet Ozan Çeçen, ögretmenlerinin “Çevreye Duyarliyim Degerlerine Sahip Çikiyorum” projesi çerçevesinde fidanlar toprakla bulustu, toprakla bulusan fidanlara can suyu verildi.

Il Milli Egitim Müdürü Aydin Acay, “Temiz Çevre Saglikli Nefes” sloganiyla yola çiktigimiz projenin amaci ülkemizde yasanan deprem felaketinde hayatini kaybeden çocuklarimizin anisina diktik. Yeserecek her fidanda onlarin anisini yasatmak ve hatira ormanimizdaki her fidanin gelecek nesillere bir parça nefes olmasi ayrica bu tür çalismalarin topluma örnek teskil etmesidir” dedi.

Proje çerçevesinde Kafkas Üniversitesi bahçesinde bir araya gelen minik ögrenciler, Il Milli Egitim Müdürü Aydin Acay ve Sube Müdürü Ismail Gürler ile birlikte agaçlandirma çalismasi yapti.
Kaynak: İHA