Keçiören'de Kafkaslar Kapali Spor Salonu'nun Temelleri Atildi

Keçiören Belediyesi tarafindan ilçede bulunan Kafkaslar Spor Salonu’nun temelleri atildi.

Keçiören'de Kafkaslar Kapali Spor Salonu'nun Temelleri Atildi
Keçiören Belediyesi tarafindan insa edilen Kafkaslar Kapali Spor Salonu’nu sagli yasam mottosu ile yapimina baslandi. Temel atma töreni, Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, siyasi parti ve sivil toplum kurulusu temsilcilerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok katilimcilara hitaben yaptigi konusmada, “Kafkaslar Kapali Spor Salonumuzda çocuklarimiz, gençlerimiz, hanimlarimiz spor yapacak. Saglikli yasamin temeli spordur. Ayrica Baglum Stadi’ni 27 milyon TL maliyetle yeniliyoruz. Desteklerinden dolayi Cumhurbaskanimiza ve Gençlik ve Spor Bakanimiz Mehmet Muharrem Kasapoglu’na tesekkür ediyoruz” dedi.



“Sehrimizi nakis nakis hizmetlerle örüyoruz”

Kafkas Mahallesi’nin bulundugu Baglum bölgesine yapilan hizmetleri de anlatan Altinok, “Sehrimizi ilmek ilmek, nakis nakis hizmetlerle örüyoruz. Kafkas Mahallemizin yollarini geçen sene havaalani gibi yaptik. Sadece asfalta ödedigimiz para geçen sene 12 milyon 346 bin TL. Kaldirimi olmayan veya kaldirimi kötü olan sokaklarimizi da yeniden yaptik. Kapali pazar yerimizi yaptik. Karakaya Mahallemizde her yer çamurdu. Suan havaalani gibi yollar yaptik. Bir de bos alanimiz vardi, oraya da park yaptik. Yeni nesil pazar yerimizi Karsiyaka Mahallemizde hizmete açtik. Buranin yollarini da piril piril yaptik. Karsiyaka ve Hisar mahallelerimizin tam ortasina bir kapali spor salonu yapiyoruz. Hisar Mahallemizde de ayrica 2 bos alan vardi, park yaptik. Kösrelik’te 179 dönümlük devasa bir mesire alanini yapiyoruz. Bu yil insallah hizmete açacagiz. Burasi için sadece istimlak çalismamiza 30 milyon TL ödedik. Buradaki göletin kanallarini açtik. Su seviyesi yükseldi ve su sporlari yapmak için uygun hale getirdik” dedi.



“Yavas’tan sonra ok gibi adam lazim”

Ankara’nin çesitli bölgelerinde ve Keçiören’de meydana gelen sel ve su baskinlarini da gündeme getiren Altinok, Ankara Büyüksehir Belediyesini elestirerek sunlari söyledi:

“Ankara’ya yagmur yagiyor, hal perisan. Iki gün önce yagmur yagdi. O sirada belediyemizin karsisindaki alisveris merkezinin içine girdim. 15 dakika sonra çiktim. Bir de baktim ki her yer göl, her yer nehir, her yer deniz olmus. Debisi Yesilirmak’tan, Kizilirmak’tan, Sakarya’dan, Belen’den daha fazla. Arkadaslara dedim ki, ‘Bir bot veya sandal alacaksiniz ve Ankara’yi gezeceksiniz Yavas sayesinde.’ Ankara’da geçen sene 5 vatandasimiz yasamini kaybetti. Biz her gün bir açilis, her gün bir temel atma töreni yapiyoruz. Keçiören Belediyesi’nin bütçesi Ankara Büyüksehir Belediyesi’nin yüzde biri bile degil. Ama yüzde bir bütçe ile Büyüksehir Belediyesinden daha çok is yapiyoruz, daha çok hizmet veriyoruz. Mansur Yavas bir de su ücretini ucuzlatacakti, konusmalari var. Ankara’yi uçuracak 100 tane proje yapacakti. Daha bir tanesini gerçeklestiremedi. Keçiören’e de Ankara’ya da yaptigi hiçbir sey yok. Aklinizda kalan bir eser var mi? Yok! Halkin arasinda bir kere gördünüz mü kendisini? Fotografini sadece sosyal medyada görürsünüz. Sosyal medyaya da milyonlarca lira para harciyorlar. Cumhurbaskani yardimcisi olacagim diye birakti Ankara’yi. Geçen gün bir pankart asmislar, ‘Sayin Yavas Ankara’ya hos geldin’ yaziyor. Ankara Yavas’la gitmiyor artik. Yavas’tan sonra ok gibi hizli adam lazim. Bizler hizmetkâriz. Cumartesi pazar demeden, bayram demeden her gün sokaklardayiz. Sizlere hizmetkar olmaktan seref ve bahtiyarlik duyuyoruz.”

AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin de Keçiören Belediyesi tarafindan hizmete açilan eserlere yetisemediklerini ve Baskan Altinok’un Keçiörenliler için önemli eser ve hizmetler ortaya koydugunu dile getirdi. Yegin, Cumhurbaskani Erdogan’a verdikleri desteklerden dolayi Keçiörenlilere tesekkür de etti.
Kaynak: İHA