Kaynarca'da Asfalt Yenileme Çalismalari

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Kaynarca Arifaga ve Basoglu grup yolunun zeminini iyilestirip, 4 bin 600 ton asfalt kullanarak 4 kilometrelik hatti modern ve güvenli sürüs için hazir hale getirecek çalismalari baslatti.

Kaynarca'da Asfalt Yenileme Çalismalari
Sakarya Büyüksehir Belediyesi 16 ilçe ve sehir merkezindeki sicak asfalt çalismalarina bir yenisini daha ekledi. Sehre kazandirilan yeni arterler, caddeler ve grup yollari ile rekor seviyede asfalti yollarla bulusturuyor. Son olarak ekipler Kaynarca’nin Arifaga ve Basoglu grup yolunu sil bastan yeniliyor. Grup yolunun tamaminda zamanla olusan deformeler neticesinde 25 bin ton alt temel dolgu malzemesi ile zemin iyilestirmesi yapilarak sicak asfalt öncesi hazir hale getirildi.

Güzergahta yapilan bu iyilestirme çalismasi sonrasi, uzun yillar konforlu ve güvenli bir sürüsü bölge halki ile bulastiracak. Yol Bakim ve Altyapi Koordinasyon Dairesi Baskanligi ekipleri kirsal alanlarin ulasimlarini konforlu hale tasimak için yogun mesai harciyor. 4 kilometrelik grup yolu 4 bin 600 ton asfalt ile yeni yüzüne kavusturulacak. Arifaga ve Basoglu mahallerinde islemler tamamlandiginda ilçe merkezi ve mahalleler arasi ulasim çok daha rahat bir sekilde yapilabilecek.
Kaynak: İHA