Erzurum'un 2 Adet TOGG'u Oldu

TOBB’un 79. Olagan Genel Kurul’u kapsaminda düzenlenen Hizmet Seref Belgesi Takdim Töreni bugün Ankara’da yapildi. Program kapsaminda TOGG marka makam araci talep eden oda ve borsalar arasinda çekilis yapildi. Çekilis sonrasi Erzurum Ticaret Borsasi ve Ticaret Sanayi Odasi 1’er TOGG Oltu almaya hak kazandi.

Erzurum'un 2 Adet TOGG'u Oldu
TOBB’un 79. Olagan Genel Kurul’u kapsaminda düzenlenen Hizmet Seref Belgesi Takdim Töreni bugün Ankara’da yapildi. Törene, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan da katildi.

Programda TOGG marka makam araci talep eden oda ve borsalar arasinda yapilan çekilis düzenlendi.

Düzenlenen çekiliste Erzurum Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Hakan Oral, 291 oda ve borsa arasinda ilk etapta 25 oda ve borsaya verilecek olan TOGG Marka makam araci için 11 numarali, sans topunu çekti. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Saim Özakalin ise 1 numarali sans topunu çekerek, iki adet Oltu rengi TOBB marka makam aracinin anahtarini TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’nun elinden aldilar.

“Sehrimize hayirli olsun”

Erzurum’un siyah incisi olarak nitelendirilen Oltu renkli TOGG’u aldiklari için duyduklari memnuniyeti dile getiren Baskan Hakan Oral, “Yapilan çekiliste hem Borsamiz, hem de Ticaret Sanayi Odamiz 1’er adet TOGG Oltu almaya hak kazandi. Araçlarin anahtarlarini TOBB Baskanimiz Sn Rifat Hisarciklioglu’nun elinden aldik. Sehrimize hayirli olsun.” diyerek müjdeli haberi sosyal medya hesabindan duyurdu.
Kaynak: İHA