Büyüksehir'in Konservatuvar Yaz Kurslari Basliyor

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin merakla beklenen konservatuvar yaz kurslari kayitlari 12 Haziran’da baslayacak.

Büyüksehir'in Konservatuvar Yaz Kurslari Basliyor
Yerel yönetim hizmetlerini aksatmadan yürüten Büyüksehir Belediyesi, kültür sanat alanindaki faaliyetlerini de araliksiz sürdürüyor. Gençler basta olmak üzere Kayserililerden büyük ilgi gören Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari genis kurs çesitliligi ile düzenleyecegi yaz kurslari için kayit almaya basliyor.

12 Haziran’da baslayacak Konservatuvar Yaz Kurslari kayitlari 23 Haziran’da sona erecek olup, 9-15 yas arasi çocuklar kategorisinde baglama, bateri, gitar, keman, ney, piyano, resim, tiyatro ve yan flüt kurslari verilecek. 16 yas üzeri yetiskinler kategorisinde ise baglama, bateri, gitar, halk oyunlari, keman, ney, piyano, resim, tiyatro, ud ve yan flüt kurslari düzenlenecek.

Konservatuvar Yaz Kurslari için kayit yaptirmak isteyen vatandaslar Kayseri Büyüksehir Belediyesi Merkez Konservatuvari’ni ziyaret ederek islemlerini gerçeklestirebilecek ve kurslar hakkinda 0352 232 20 40 - 0352 666 38 01 numarali telefonlar üzerinden detayli bilgi alabilecekler.

Gelecegin sanatçilari için sanat alanindaki yeteneklere her zaman destek veren Büyüksehir Belediyesi, açtigi kurslarla ve bünyesinde bulundurdugu konservatuvar ile vatandaslara hizmet vermeye devam ediyor.
Kaynak: İHA