Baskan Süer'in Katildigi Kurada Van'a TOGG Çikti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliginin (TOBB) 79. Genel Kurulu toplantisi için Ankara’da bulunan Van Ticaret Borsasi Baskani Nayif Süer’in de katildigi kura çekiminde Van’a Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG çikti.

Baskan Süer'in Katildigi Kurada Van'a TOGG Çikti
Türkiye’de bulunan 365 oda ve borsa, TOGG sahibi olmak için müracaat etti. Çekilen kura ile TOGG’un oda ve borsalara teslim edilecek bekleme siralamasi belli oldu. Yogun katilim ile çekilen kurada ilk 16’ya kadar olan rakami çeken oda ve borsalara anahtar teslim töreni yapildi. Van Ticaret Borasi Baskani Nayif Süer’in 6 numarayi çektigi kurada Van siralamada ilk 16 il arasina girdi. Kura çekiminin ardindan TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu, VANTB Baskani Nayif Süer’e TOGG’un anahtarini teslim etti.

“Van’a çiktigi için çok mutluyuz”

Türkiye’nin konustugu TOGG’un Van’a çikmasi nedeniyle çok mutlu olduklarini söyleyen VANTB Baskani Süer, “365 oda ve borsa içerisinde kuranin Van’a çikmis olmasi son derece sevindiricidir. Ülkemizin ilk yerli ve milli otomobiline sahip olacak ilk iller arasinda Van’in yer alacak olmasi güzel bir sanstir. Sehrimize hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum. Kadim sehrimize son teknoloji TOGG’u kazandirmanin sevinci içerisindeyiz. VANTB ekibi olarak Van’a müjdeli haberle dönüyoruz” dedi.

TOGG için TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’na ve emegi geçen herkese tesekkür eden Süer, “Hep birlikte ülkemiz için çalismaya ve üretmeye devam edecegiz. Kurada 9 numarayi çeken Ercis Ticaret ve Sanayi Odasi da TOGG sahibi olacak. Böylece Van’a 2 adet TOGG çikmis oldu” diye konustu.

TOBB 79. Genel Kurulu’na VANTB Baskani Nayif Süer’in yani sira VANTB Meclis Baskani Giyasettin Kundakçi, VANTB Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Muzaffer Bilen ve VANTB Genel Sekreteri Macide Demir katildi.

Kura çekilis programi hatira fotograflarinin çekilmesi ile son buldu.
Kaynak: İHA