Baskan Çerçi Özel Ögrencilerle Fidan Dikti

Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, Dünya Tütünsüz Gününde Özel Egitim Uygulama Okulunda ihlamur fidanlarini özel çocuklarla birlikte toprakla bulusturdu.

Baskan Çerçi Özel Ögrencilerle Fidan Dikti
Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, Dünya Tütünsüz Gününde özel ögrenciler ile bir araya geldi. Özel Egitim Uygulama Okulunda “Dumansiz Hava Sahani Koru” slogani ile düzenlenen fidan dikim programinda çocuklar ile sohbet eden Baskan Çerçi onlarla birlikte 50 ihlamur fidanini toprak ile bulusturdu. Özel egitim uygulama okulunda düzenlenen programa Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi’nin yani sira Manisa Saglik Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca, Il Saglik Müdürlügü Halk Sagligi Hizmetleri Baskani Dr. Hüseyin Yarali, Yunusemre Ilçe Milli Egitim Sube Müdürü Levent Çimen, Okul Müdürü Murat Ceylan, Barbaros Mahalle Muhtari Siyami Alak ögretmenler ve özel ögrenciler katildi.

Düzenlenen fidan dikim programinda konusan Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, topraga izmarit degil tohum attiklarini belirtti.

Baskan Çerçi, “Bu anlamli günde özel ögrencilerimiz ile bir araya gelerek onlarla ihlamur fidanlarimizi toprakla bulusturduk. Ülkemizin yarinlari olan gençlerimize temiz bir hava birakmak mümkün” diye konustu.

Kaynak: İHA