Arnavutköy'de Yesil Alan Ortasindaki Metruk Binada Korkutan Yangin

Arnavutköy’de yesillik alanin ortasinda bulunan 3 katli metruk binanin çatisinda yangin çikti. Yangin itfaiye ekipleri tarafindan söndürülürken, alev alev yanan çati havadan görüntülendi.

Arnavutköy'de Yesil Alan Ortasindaki Metruk Binada Korkutan Yangin
Edinilen bilgiye göre, saat 18.15 siralarinda Bogazköy Istiklal Mahallesi Türksoy Caddesi üzerinde bulunan 3 katli metruk binanin çatisinda yangin çikti. Uzun süredir bos oldugu ögrenilen 3 katli metruk binanin çatisindan yükselen dumanlari gören vatandaslar polis ve itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine polis, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri yangin yeri ve çevresinde güvenlik önlemleri alirken, itfaiye ekiplerinin çalismasi sonucunda yangin kontrol altina alinarak söndürüldü.

“Kimse sahip çikmayinca madde bagimlilari mesken tuttu”

Yanginin çiktigi binanin bulundugu mahallede 35 yildir yasadigini söyleyen Mustafa Kurt, "Bu binayi biz yaptik ancak yillardir sahipleri gelmiyor ve ilgilenmiyor. Bu sefer madde bagimlilari burayi mesken tuttu yillardir bu sekilde burasi. Kapilarini, camlarini sökerek sattilar daha önce, bu sefer de çatiyi yaktilar. Bugün çikan yanginda herhangi bir yaralanan yok ama bizi tedirgin ediyor. Insanlar geçerken de tedirgin oluyor. Yetkililerin bu konuda yardimci olmasini istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Yangin ani ve ekiplerin söndürme çalismalari da ayni zamanda dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde metruk binanin etrafinin yesillik alanlarla kapandigi görüldü.

Kaynak: İHA