Sesiyle Gündem Olmustu, Yeni Dogan Bebeginin Kulagina Ezan Okudu

Sivas’ta çektigi türkü videolariyla adini Türkiye’ye duyuran çoban, meshur sesiyle 3’ncü çocugunun kulagina ezan okudu.

Sesiyle Gündem Olmustu, Yeni Dogan Bebeginin Kulagina Ezan Okudu
Sivas’a yaklasik 180 kilometre mesafede bulunan Sivas’in Gürün ilçesi Günes köyünde çobanlik yapan Tarik Kara (35) sosyal medya hesabindan paylastigi videolariyla gündem oldu. Söyledigi türkülerle gündem olan Kara, kisa sürede tüm Türkiye’ye ismini duyurdu. Ünlü çobanin 3’üncü çocugu dünyaya gözlerini açti. Alperen ismini verdigi bebeginin kulagina ünlü sesiyle ezan okudu. Kara’nin sesi adeta hastanede yankilandi.

“Çok güzel tepkiler, yorumlar aldim”

Dagda koyun otlatirken türkü söyleyip çektigi videolari sosyal medyada paylastigini ifade eden Tarik Kara, “Çektigim videolari sag olsun türkü sever vatandaslarimiz çok begendi. Çok güzel tepkiler, yorumlar aldim. Bu da beni çok mutlu etti. Öyle oldukça daha güzellerini yapmaya çalistim. Ben söylemeye devam ediyorum, dinleyen herkesten Allah razi olsun” dedi.

“Kulagina ezanini okuyacagiz”

3’üncü çocugunu kucagina alan ünlü çoban Tarik Kara, çocugunun kulagina ezan okuyacagini belirterek, “Allah’a binlerce sükürler olsun Rabbim 3’üncü evladimi nasip etti, dileyen herkese nasip etsin insallah. Minik Alperen’imiz bugün dünyaya geldi. Bugünde adini koyacagiz, ömrünü Rabbim versin. Kulagina ezanini okuyacagiz, adini çagiracagiz. Insallah vatana, millete hayirli bir evlat olur. Rabbim dileyen, isteyen herkese hayirli evlatlar nasip eylesin” diye konustu.

Kaynak: İHA