Seçim Aksami Havaya Sikilan Mermiler Yagmur Gibi Yere Düstü

Sakarya’da seçim aksami kutlama yapan bazi kisilerin silahindan çikan mermiler korkuttu. Kiminin önüne, kiminin arabasina, kiminin de evinin çatisina düsen yorgun mermiler panik olusturdu.

Seçim Aksami Havaya Sikilan Mermiler Yagmur Gibi Yere Düstü
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Cumhurbaskanligi 2. tur seçimlerini zaferle tamamlamasinin ardindan Sakaryali vatandaslar kutlama yapmak için sokaga döküldü. 7’den 70’e herkesin bir arada oldugu kutlamalarda caddede vatandaslar ellerindeki bayraklar ile araçlariyla konvoy olusturdu. Bazi vatandaslar da seçim zaferini silahlarla havaya ates ederek kutladi. Silahli kutlama yapan kisilerin havaya siktigi mermiler ise adeta yagmur gibi yagdi. Kiminin önüne, kiminin arabasina, kiminin de çati ve yatak odasina kadar giren yorgun mermiler panik olusturdu.

Kutlamalari izlemek için disari arkadaslariyla disari çikan Okan Bilgiç ise silahli kutlama yapan kisilere seslenerek, "Kutlama seslerini duyunca arkadaslarla disari çiktik izlemek için. Bir anda yanimizda ses duyduk ve baktigimizda yerde merminin oldugunu gördük. Verilmis sadakamiz varmis, kafamiza ve baska bir yerimize denk gelebilirdi. Çok sükür bir sey olmadi ama sevinçlerimizi hüzne de çevirmis olabilirdik. Sevinçlerimize biraz daha dikkat edebiliriz" dedi.

Kaynak: İHA