Edirne'de Sayilan Oylar Çuvallar Ile Adliyeye Getiriliyor

Edirne’de gerçeklestirilen ikinci tur Cumhurbaskanligi Genel Seçimi’nde oy verme isleminin tamamlanmasinin ardindan sayimi tamamlanan oylar çuvallar ile Edirne Adliyesine getiriliyor.

Edirne'de Sayilan Oylar Çuvallar Ile Adliyeye Getiriliyor


Cumhurbaskanligi ikinci tur seçimlerinin tamamlanmasinin ardindan sayimi tamamlanan oylar, çuvallarla okullardan Edirne Adliyesi’ne getiriliyor. Adliyeye getirilen çuvallar seçim kurulu görevlilerine teslim ediliyor. Cumhurbaskanligi Genel Seçimi’nde oy verme isleminin saat 17.00 itibariyle tamamlanmasinin ardindan seçim müsahitleri tarafindan sayimi tamamlanan oy pusulalari görevlilerce Edirne Adliyesine getiriliyor.

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde de sandiklarda zarflarin tasnifi ve oylarin sayiminin ardindan sandik kurullari tarafindan hazirlanan belgeler, Il Seçim Kurulu’na gelmeye basladi.

Yurt genelinde oldugu gibi Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde de Cumhurbaskanligi Seçimleri’nde oy verme islemi 17.00 itibari ile sona erdi. Oy verme isleminin bittigi okullarda zarflarin tasnifi ve oylarin sayimina sürüyor. Islemleri biten seçim sonuçlari, görevli kurul üyeleri tarafindan Ilçe Seçim Kurulu’na getirilmeye baslandi.
Kaynak: İHA