Simsek Çikolata Üreten Ögrencileri Tebrik Etti

Sivas Valisi Yilmaz Simsek, Il Milli Egitim Müdürü Ergüven Aslan ile birlikte, Sultan Sehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve okul bünyesinde faaliyet gösteren Uygulama Otelini ziyaret etti.

Simsek Çikolata Üreten Ögrencileri Tebrik Etti
Okul Müdürü Salih Delice ve okul idarecileri ile bir araya gelerek bir süre sohbet eden Simsek, okulda yürütülen çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Simsek, daha sonra Milli Egitim Bakanliginca hayata geçirilen "Mesleki Egitimde 1000 Okul" projesi kapsaminda okul bünyesinde kurulan atölyede "Çikolis" markasi ile ögretmen ve ögrenciler tarafindan üretimi yapilan ve kisa sürede Türkiye’nin taninan ve sevilen tatlari arasinda yerini almayi basaran çikolatalarin satis standini ziyaret etti.

Dogal malzemelerle üretimi yapilan ve katki maddesi bulunmayan çikolatalarin üretim asamasi hakkinda bilgi alan Simsek, ögrenci ve ögretmenleri basarili çalismalarindan dolayi tebrik etti.

Vali Simsek daha sonra okul binasinda incelemelerde bulundu. Yiyecek Içecek Hizmetleri ile Konaklama ve Seyahat Hizmetleri atölye ve uygulama alanlarini ziyaret eden Simsek, alan seflerinden bilgi aldi. Daha sonra sinif ziyaretinde bulunan Simsek, bir süre ögrencilerle sohbet ederek basari dileklerini iletti.

Simsek, Sivas Valiligi himayesinde Milli Egitim Müdürlügünce hayata geçirilen HEDEF Projesi kapsaminda yürütülen çalismalara da degindi.
Kaynak: İHA