ZBEÜ Hastanesine Yeni Tibbi Cihaz

ZBEÜ Uygulama ve Arastirma Hastanesi, bu hafta bünyesine kazandirdigi yeni anjiyografi cihaziyla hizmet potansiyelini bir adim daha ileriye tasidi.

ZBEÜ Hastanesine Yeni Tibbi Cihaz
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Saglik Uygulama ve Arastirma Merkezine bu hafta alinan anjiyografi cihaziyla, hastanenin anjiyo cihaz sayisi 2’ye çikti. Kardijoloji, kalp-damar cerrahisi ve beyin cerrahisi birimlerinde kullanilacak cihaz ile birlikte Bati Karadeniz’de çok sayida kisi tarafindan tercih edilen hastane hizmet potansiyelini ileri bir boyuta tasimis oldu.

Bugün sabah saatlerinde Ibni Sina Kampüsündeki hastaneyi ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer’e Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu ile Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal eslik ederken, Hastane Bashekimi Doç. Dr. Özcan Piskin de cihaz ile ilgili bilgiler aktardi.

Üniversite Hastanesinin hem Zonguldak ilinde hem de Bati Karadeniz’deki diger iller bazinda da önemli bir saglik hizmeti potansiyeli tasidigini dile getiren Özölçer, hastanenin daha fazla sayida insana, niteligi çok daha yüksek hizmet verebilmesi adina yenileme ve gelistirme çalismalarina tüm hiziyla devam ettiklerini aktardi.
Kaynak: İHA