Çorap Içinde 5 Bin 600 Lirasini Kaybetti, Çorabin Diger Esini Göstererek Parayi Geri Aldi

Zonguldak’in Alapli ilçesinde Muharip Gaziler Dernegi Baskani Muammer Özdemir, pazaryerinde çorap içinde 5 bin 600 lira buldu. Özdemir, paranin kendisine ait oldugunu söyleyen kadina inanmayinca, kadin çantasindan çikardigi çorabin diger esini göstererek parasini geri aldi.

Çorap Içinde 5 Bin 600 Lirasini Kaybetti, Çorabin Diger Esini Göstererek Parayi Geri Aldi


Alapli ilçesinde haftada bir gün Çarsamba günü kurulan kapali pazaryerinde alisveris için giden Alapli Muharip Gaziler Dernegi Baskani ve ayni zamanda Kibris Gazisi olan Muammer Özdemir, yerde yumak halinde tek çorap gördü. Yerden aldigi çorabin içinde para oldugunu fark eden Özdemir, durumu sosyal medyada duyurarak sahibini bulmak amaciyla vatandaslara bildirdi. Vatandaslarin, sosyal medya hesaplarindan “Alapli Kapali Pazaryeri’nde bir miktar para bulunmustur” seklinde duyuru yapmasinin ardindan Alapli Belediyesi Zabita ekipleri para kaybettigi yönünde kendilerine müracaat eden Kdz. Eregli Üveyikli köyünden Hatice Artirmak isimli bir kadinin olmasi üzerine irtibata geçerek bulusmasini sagladi.

Parayi bulan Kibris Gazisi Özdemir’e, çorap içindeki paranin tutarini tam olarak söyleyemeyen kadin çantasindan paranin oldugu çorabin diger tekini göstererek ikna etti. Kibris gazisi Özdemir, “Paranin miktari önemli degil, önemli olan kaybeden kisinin 100 lirada olsa ihtiyaci olabilecegini düsünmek ve insanlik ölmemis dedirttirmek.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA