Baskan Çerçioglu, Germencik'te Vatandaslarin Yogun Ilgisiyle Karsilandi

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Germencik Pazari’nda vatandaslarla bir araya geldi. Pazardan alisveris de yapan Baskan Çerçioglu’na vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

Baskan Çerçioglu, Germencik'te Vatandaslarin Yogun Ilgisiyle Karsilandi


Aydin genelindeki pazar ziyaretleri gerçeklestirerek vatandaslarla bulusan ve pazarci esnafina da destek olan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani, son olarak Germencik Pazari’ni ziyaret etti. Pazardan alisveris yapan vatandaslar, sebze meyvede hasat mevsiminin gelmis olmasina ragmen fiyatlarin çok yüksek olmasindan sikayet ederken, pazarci esnafi da girdi maliyetlerinin yüksek oldugunu belirtti.

Baskan Çerçioglu ile görüsen pazarci esnafi "Bizler üretim yapmayi çok seviyoruz. Fakat mazot, gübre gibi girdi maliyetleri her geçen gün artiyor. Fiyatlarin bu kadar yüksek olmasinin ve düsmemesinin sebebi girdi maliyetlerinin çok yüksek olmasi" ifadelerini kullandi.

Vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasan Baskan Çerçioglu ise girdi maliyetlerini düsürmek adina üreticiye destek olmaya devam edeceklerini vurguladi.

Pazar ziyaretinde Baskan Çerçioglu’na Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydin Il Baskani Hikmet Saatçi, Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes ve CHP Germencik Ilçe Baskani Aydin Bircan da eslik etti.
Kaynak: İHA