Karmen Hali'ya Altin Marka Ödülü

Is dünyasinda basari ve prestiji temsil eden Altin Marka Ödülleri sahiplerini buldu. Hali kategorisinde yilin markasi seçilen Karmen Hali adina ödülü Pazarlama Koordinatörü Salih Dörterler aldi.

Karmen Hali'ya Altin Marka Ödülü
Dörterler, "2001 yilindan bu yana basarili bir geçmise sahip olan Karmen Hali, hali endüstrisindeki uzmanligini ve kaliteli isçiligini istikrarli bir sekilde sürdürmektedir. Birinci sinif üretim anlayisimizdan vazgeçmiyor ve kaliteden ödün vermiyoruz. Ürün tasarimlarimizi sürekli yenileyerek modayi takip etme ve yön verme basarisini saglamaya çalisiyoruz. Satislarimizda yüzde 50 iç piyasa ve yüzde 50 dis piyasa dengesini saglayarak ülkemizi dünya çapinda gururla temsil ediyoruz. Altin Marka Ödülü, Karmen Hali’nin en yüksek kalite standartlarini, yenilikçiligi ve müsteri memnuniyetini korumaya olan sarsilmaz bagliliginin bir kanitidir" dedi.

Karmen Hali, toplam 30 bin metrekare alanda TS-EN ISO 9001 standardi ile günlük ortalama 20 ton iplik isleyerek üretim yapan Karmen Hali, ürünlerinin tasarim asamasindan satis sonrasi hizmete kadar olan tüm süreçlerini yine bu merkezinden yürütmektedir. Maksimum müsteri memnuniyetini hedefleyen iç denetim anlayisi ile tüm süreçler denetlenmekte ve müsteri talepleri ile her geçen gün kendini yenileyerek rekabet üstünlügünü elinde tutmaya gayret etmektedir.
Kaynak: İHA