Hatay Büyüksehir Belediyesi'nin Temizlik Çalismalari Il Genelinde Devam Ediyor

Hatay Büyüksehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi, 6 Subat depreminden bu yana Hatay’in 15 ilçesinde çalismalarina ara vermeden devam ediyor.

Hatay Büyüksehir Belediyesi'nin Temizlik Çalismalari Il Genelinde Devam Ediyor
Cadde, sokak ve meydan temizligi yapan HBB personeli, Hatay Valiligi, Istanbul Büyüksehir Belediyesi, İçel Büyüksehir Belediyesi, Izmir Büyüksehir Belediyesi ve diger ilçe belediyeleri ile koordineli çalisarak bütün ilçelerde temizlik çalismasi gerçeklestiriyor.

Çadirkentler ve konteyner kentlerde talebe bagli olarak yapilan temizlik çalismalarinin yani sira Büyüksehir Belediyesi, il genelinde enkaz kaldirma çalismalarinin ardindan temizlik çalismalarinda mobil temizlik ekibi ile hizmet veriyor.

7/24 seklinde devam eden çalismalarda, ihtiyaç ve taleplerine göre dönüsümlü olarak çalisan personelin sagduyulu davranarak çalismalarini sürdürdüklerini ifade eden HBB yetkilileri, daha iyi yasanilabilir bir Hatay için ve sehri en kisa zamanda ayaga kaldirmak amaciyla kisitli çalisma sartlarina sahip olunmasina ragmen her türlü hizmeti eksiksiz ve tüm sartlari zorlayarak en iyi sekilde yerine getirmek için çalismalara devam ettiklerini belirtti.

Kaynak: İHA