Isparta'da Hemsire Esini Öldüren Kocanin Yargilanmasina Baslandi

Isparta’nin Egirdir ilçesinde 2 çocugunun annesi Selver Bulut’u öldürdügü iddiasi ile tutuklanan Mustafa Bulut’un yargilanmasina baslandi. Mahkemede tanik olarak dinlenen çiftin oglu, babasindan sikayetçi olmadigini söyledi, durusma ileri bir tarihe ertelendi.

Isparta'da Hemsire Esini Öldüren Kocanin Yargilanmasina Baslandi
Hakkinda "kadina, ese karsi kasten öldürme" suçuyla agirlastirilmis müebbet hapis cezasi istenen Mustafa Bulut, Isparta 1. Agir Ceza Mahkemesinde ilk kez hakim karsisina çikti. Durusmaya sanigin ogullarindan Can Bulut katildi.

Durusma öncesi mahkeme baskani tarafindan çiftin çocuklarindan Can Bulut’a, "Saniktan sikayetçiysen seni müsteki olarak kabul edecegim. Sikayetçi degilsen tanik olarak dinleyecegiz. Kararini ver" diye soruldu. Can Bulut, "Bu olayda asil magdur babamdir. O yüzden sikayetçi degilim" dedi.

Mahkeme baskani taniklik yapmasi için salon disinda beklemesini istedi. Isitme sorunu olan ve durusma salonunda söylenenleri güçlükle duyan sanik Mustafa Bulut, savunmasini kendi tutacagi Antalya Barosundan bir avukat vasitasi ile yapmak istedigini, bu nedenle süre verilmesi talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti talebi yerinde bularak saniga süre verilmesine karar vererek durusmayi ileri bir tarihe erteledi.

Olay, 11 Aralik 2022 günü Isparta’nin Egirdir ilçesi Sekibag Mahallesi’nde sabah saat 04.30 siralarinda yasandi. Egirdir Kemik Eklem Hastaliklari Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde görevli hemsire Server Bulut (48), esi M.B. tarafindan silahla vuruldu. 2 çocuk annesi Bulut, olay yerinde hayatini kaybetti.
Kaynak: İHA