Baskan Sekmen Adim Adim Ilçeleri Geziyor

Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen’in ilçelere yönelik Istisare Bulusmalari devam ediyor.

Baskan Sekmen Adim Adim Ilçeleri Geziyor
Baskan Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mehmet Emin Öz ve Fatma Öncü ile birlikte Olur, Oltu, Ispir, Askale ve Pazaryolu ilçelerine adeta çikarma yapti. Bes ilçenin tüm muhtarlariyla bulusan Baskan Sekmen, 28 Mayis’ta yapilacak ikinci tur için Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a güçlü destek istedi.

Baskan Sekmen, konuyla ilgili yaptigi degerlendirmede, “Olur, Oltu, Ispir, Askale ve Pazaryolu ilçelerimizde görev yapan muhtarlarimizla bulustuk. ‘Istisare Bulusmalari’ adini verdigimiz toplantilarimiz da ilçelerimizin istek ve taleplerini de tek tek not ettik” dedi.

Baskan Mehmet Sekmen, il genelinde herkesin 28 Mayis’i büyük bir heyecanla bekledigini vurguladi. “Kent merkezinde oldugu gibi ilçelerimiz de sabirsizlikla sandigi bekliyor” diyen Baskan Sekmen, söyle devam etti: “Ilçelerimiz de Devlet Baskanimizin Büyük Türkiye Zaferi için sandigi heyecanla bekliyor. ‘Türkiye Yüzyili’ hedefimizi ilçelerimizle, kadim kent Erzurum’umuzla, ülkemizdeki 85 milyon insanimizla Dünya Liderimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in Baskanliginda insallah hep birlikte insa edecegiz. Erzurum; sandiga, 28 Mayis’a adeta odaklanmis durumda... ‘Sikilmadik el, çalinmadik kapi, girilmedik gönül birakmayana’ dek dünden daha çok çalismaya devam edecegiz. Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde 28 Mayis’ta elde edecegimiz ‘Büyük Türkiye Zaferi’miz Dünya Siyaset Tarihi’ne altin harflerle yazilacak insallah...”
Kaynak: İHA