AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mazbatalarini Aldi

14 Mayis seçimlerinde AK Parti Gaziantep Milletvekili olarak seçilen 8 aday düzenlenen törenle mazbatalarini aldi.

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mazbatalarini Aldi
14 Mayis 2023 tarihinde yapilan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonrasi TBMM’de Gaziantep’i temsil edecek olan AK Parti Milletvekilleri düzenlenen törenle mazbatalarini adli. Düzenlenen törende, AK Parti Gaziantep Milletvekili seçilen Abdulhamit Gül, Mehmet Eyup Özkeçeci, Ali Sahin, Derya Bakbak, Mesut Bozatli, Sehzade Demir, Irfan Çelikaslan ve Bünyamin Bozgeyik mazbatalarini Il Seçim Kurulu Baskani Atilla Kasapoglu’nun elinden aldi.

"Milletimize cani gönülden tesekkür ediyoruz"

Mazbata töreni sonrasi açiklamalarda bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, "Milletimize cani gönülden tesekkür ediyoruz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde Türkiye her alanda oldugu gibi demokrasisini ve özgürlüklerini gelistirmeye devam edecektir. Gaziantep’te de çok yüksek bir katilimla ve büyük bir destekle AK Parti’ye ve milletvekili adaylarimiza güçlü bir destek verildi.

Milletvekili arkadaslarimizla tüm milletimize tesekkür ediyoruz. Onlari mahcup etmeden onlari için, sehrimiz için çalismaya hep beraber devam edecegiz. Partili ve partimiz tüm hemserilerimize tesekkür ediyoruz. Hangi partiye oy vermis olursa olsun Pazar günü de yine sandiga giderek Türkiye’nin gelecegine yön vermelerini istiyoruz. Türkiye yüzyilinin kurulmasi için Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a Gaziantep’ten ve Türkiye’den en iyi sonucu alacagimiza inaniyoruz" dedi.

Kaynak: İHA