Muhtarlarla Istisare Ve Degerlendirme Toplantisi Yapildi

Konya’nin Aksehir Ilçe Belediyesi tarafindan ilçe genelindeki tüm mahallelerin muhtarlari ile ‘Aksehir Muhtarlar Bulusmasi’ basligi altinda bir istisare ve degerlendirme toplantisi gerçeklestirildi.

Muhtarlarla Istisare Ve Degerlendirme Toplantisi Yapildi
Aksehir Belediyesi Hidirlik Sosyal Tesislerinde gerçeklestirilen toplantinin açilis konusmasi yapan ve muhtarlarin belediye basta olmak üzere vatandasa hizmet eden tüm kurumlarin uç beyleri oldugunun altini çizen Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya, “Yaptigimiz hizmetlerde bütün kurumlarinda, bizimde ne kadar katkimiz emegimiz varsa, en az bizler kara, yatirimci kurumlar kadar muhtarlarimizin da emegi var. Bu anlamda bizim gözümüz kulagimiz olma anlaminda, vatandaslarimiza hizmet götürme noktasindaki destekleriniz için sizlere tesekkür ediyoruz” dedi.

Aksehir’in güzel hizmetler aldigini bundan sonrada almaya devam edecegini belirten Baskan Akkaya, “Ilçemiz, sehri beyzamiz güzel hizmetleri hak ediyor. Sizlerin de yazili olarak talep ve isteklerinizi alarak elimizden geldigince bu konulari hizli bir sekilde degerlendirecegiz” diye konustu.

Baskan Akkaya, yeni dönemde Konya Milletvekilligine seçilen Orhan Erdem’e de yeni dönemin hayirli olmasini temenni ederek görevinde basarilar diledi.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem; cumhuriyetin 100. Yilina girerken önemli bir seçim geçirildigini ve bir demokrasi söleni olustugunu belirterek “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yapisi belli olunca geciktirmeden bir taraftan da sorunlari, istekleri, talepleri alalim, rapor edelim, devletin kurumlarinaysa, bakanliklarsa ilgili bakanliga, büyüksehirse büyüksehire, ilçe belediyesi ise burada baskanimizla hemen bir yol haritasi düzenleyelim istiyoruz. Bugün burada sizlerle bunlari konusalim istedik. Insallah biraz daha rahatlayinca, seçimi bitirip meclis açildiginda müsait zamanlarda tek tek tekrar köylerimizi ve kasabalarimizi ziyaret edecegiz. Ancak geciktirmeden acil konular için bu toplantiyi yapalim istedik” diye konustu.

Toplantiya katilan muhtarlarda istek ve taleplerini yazili olarak iletirken, bazi muhtarlarda söz olarak istek ve talepleri ile ilgili konusma yapti. Toplanti hatira fotografi çekimiyle sona erdi. Toplantiya AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya, Cumhur Ittifakindaki siyasi partilerin ilçe baskanlari, bazi belediye birim müdürleri ile ilçe genelindeki tüm mahallelerin muhtarlari katildi.

Kaynak: İHA