Erenler'de Yenilenen Oyun Sokagi Hizmete Açildi

Yenilenen yüzüyle birlikte hizmete açilan Oyun Sokagi’nda çocuklar ile bir araya gelen Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, “Oyun Sokagimiz yenilenen yüzü ile 2’si çocuklar, 1’i ise yetiskin vatandaslarimiz için olmak üzere 3 farkli alandan olusuyor. 3 aktivite alanimiz toplamda 2 bin 55 metrekare olmakla birlikte ayni anda 300 vatandasimizi misafir edebiliyor” dedi.

Erenler'de Yenilenen Oyun Sokagi Hizmete Açildi
Erenler Merkez Mahallesinde bulunan Oyun Sokagi bastan sona yenilenerek hizmete basladi.

Gerçeklesen açilis programina AK Parti Sakarya Milletvekili Çigdem Erdogan Atabek, Erenler Kaymakami Günhan Yazar, AK Parti Erenler Ilçe Baskani Erdal Köse, Erenler Ilçe Milli Egitim Müdürü Ayhan Ersoy, Erenler Muhtarlar Dernegi Baskani Saban Süleyman, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaslar katildi.

Park alaninda çocuklar ile bir araya gelen Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, Oyun Sokagi’nin yeni yüzü hakkinda bilgi verdi. Baskan Fevzi Kiliç, parkin yenilenen yüzünün çocuklar ve aileleri için hayirli olmasini diledi. Baskan Fevzi Kiliç, “Oyun Sokagimiz yenilenen yüzü ile 2’si çocuklar, 1’i ise yetiskin vatandaslarimiz için olmak üzere 3 farkli alandan olusuyor. 3 aktivite alanimiz toplamda 2 bin 55 metrekare olmakla birlikte ayni anda 300 vatandasimizi misafir edebiliyor. Çocuklarimiz için yeni oyun alanlari yapmaya ve mevcutlarini gelistirmeye devam edecegiz. Bu vesile ile Oyun Sokagimizin yenilenen yüzünün hayirli olmasini diliyor, tesriflerinden dolayi tüm katilimcilarimiza tesekkür ediyorum. Erenler’imiz için hiz kesmeden çalismalarimiza devam edecegiz” dedi.

Açilista konusan Erenler Kaymakami Günhan Yazar ise, “Erenler her alanda her manasiyla gelisiyor. Gerek yeni açilan duble yollari, gerek çocuklara ve ailelerine hitap eden alanlariyla daha güzel bir Erenler insa ediliyor. Açilisi gerçeklesen parkin çocuklara ve ailelere hayirli olmasini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Çigdem Erdogan Atabek’te, “Her zaman ifade ettigimiz gibi çocuk gülerse dünya güler. Suan buradaki manzara, çocuklarimiz gerçekten harika. Masallah tüm çocuklarimizin yüzleri gülüyor. Parkin yapiminda emegi geçen basta Erenler Belediye Baskanimiz Fevzi Kiliç olmak üzere herkesi yürekten kutluyorum. Erenler’e hayirli olsun” seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan açilis gerçeklestirilerek park alani gezildi.
Kaynak: İHA