Çakir Kollari Tekrar Siviyor

28 Mayis’ta yapilacak olan Cumhurbaskanligi ikinci tur seçimi için hazirliklar sürerken, sahayi MHP de bos birakmayacak. 14 Mayis seçimlerine MHP Erzurum Milletvekili adayi olarak giren Mehmet Musa Çakir, “Okçular tepesi bos kalmamali, Cumhur Ittifakina gönül vermis olan herkesin mücadelesi ve gayreti 28 Mayis’a kadar devam etmelidir” dedi.

Çakir Kollari Tekrar Siviyor
Bugünden baslayarak seçimin yapilacagi 28 Mayis tarihine kadar sahalarda olmaya devam edecegini ve Erzurum’u karis karis gezecegini vurgulayan Çakir, “Genel Baskanimiz ve Bilge Liderimizin bize gösterdigi istikamet isiginda çalismalarimizi sürdürecek ve Cumhur Ittifakimizin Cumhurbaskani adayi olan Sayin Recep Tayyip Erdogan’in 28 Mayis’ta açik ara farkla yeniden seçilmesi için ne lazimsa yapacagiz” diye konustu.

Bunlar apartman bile yönetemez

Son bir haftayi en verimli biçimde geçirmek için yeni bir yol haritasi olusturdugunu dile getiren Çakir, “Millet Ittifaki ve bilesenlerinin 14 Mayis’tan baslayarak ortaya koymus olduklari tutum ve tavir, bu ülkenin yönetimini onlara birakmanin ne büyük bir hata olacagini zaten göstermistir. Iste geride kalan bir haftalik süreçte çaldigimiz her kapida ve insanimizin elini siktigimiz her ortamda, bunlara degil ülke, apartman yöneticiliginin bile birakilamayacagini anlatacagiz. Millete öfke ve kin kusan, tehdit eden, asan, kesen ve yargilayan bir anlayisla ön plana çikan karsimizdaki bu ittifak, ülkemizin görüp görebilecegi belki de en tehlikeli ittifaktir. Bunu birlikte gördük, görüyoruz. Ama Allah’in izniyle 28 Mayis’tan sonra bunlarin isimlerini bile artik duymayacagiz. Çünkü milletimiz bu zihniyeti tüm yandaslari ve bilesenleriyle birlikte siyaset mezarligina gömmüs olacak” diye konustu.

Görevimiz henüz bitmedi

Hafta boyunca bu durumu sürekli gündeme getirecegini ve Erzurum’u köse bucak gezmeye devam edecegini anlatan MHP’li Mehmet Musa Çakir, “Isimiz henüz bitmedi, mücadelemiz henüz bitmedi. Ne zamanki Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan yeniden seçilir ve göreve baslar, bizim vazifemiz iste o zaman sona erer. Millete hizmetkârlik görevimiz de, yasadigimiz müddetçe devam eder” seklinde konustu.

Kaynak: İHA