Altinova Gençlik Festivali Mustafa Özdemir Ve Ece Mumay Konserleriyle Basladi

Altinova Belediyesi 19 Mayis Gençlik Festivali, Mustafa Özdemir ve Ece Mumay konserleriyle basladi.

Altinova Gençlik Festivali Mustafa Özdemir Ve Ece Mumay Konserleriyle Basladi
Altinova Hersek Sahil Plajinda büyük bir coskuyla baslayan festivalin ilk günüde Türk müziginin ünlü ve sevilen isimleri Mustafa Özdemir ve Ece Mumay sahnede oldular. Pes pese konser veren sanatçilar birbirinden güzel sarkilari Altinovalilar için seslendirdi. Sanatçilar söyledikleri birbirinden güzel sarkilarla konsere katilanlara unutulmaz bir gece yasatti.

Mustafa Özdemir ve Ece Mumay’a Doga pasaportu veren Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, dogaya ve hayvanlara yönelik baslatilan çalismaya vurgu yaptilar. Doga Ve Hayvanlari Koruma Gönüllüleri Sözlesmesini de içeren Türkiye’nin ilk Doga Pasaportunu alan ünlü sanatçilar ise böyle bir uygulama baslatmasindan dolayi Baskan Oral ve ekibini kutladilar.

“Birlik ve beraberlik içinde”

Gecede kisa bir konusma yapan Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, “Birlik ve bütünlük içinde hareket edilmesi durumunda ülkemiz için asilamayacak engel yoktur. Gençlik, uluslarin gelecegidir. Gençlerine deger veren, onlari en iyi biçimde yetistirerek, kisilikli ve özgüvenli kusaklar olarak yarinlara hazirlayan uluslar, gelecege de güvenle bakabilirler” diye konustu.

Öte festival çerçevesinde Altinova Belediyesi tarafindan ilçedeki kadinlara yönelik kurdugu Yöresel ve Dogal Ürünler Satis Çarsisi, etkinliklere katilan vatandaslarin ilgi odagi oldu.
Kaynak: İHA