Zorlu Enerji Abonelerinden Memnuniyet Karnesine Yüksek Not

Müsteri memnuniyetini ön planda tutarak yüksek hizmet kalitesi saglamayi hedefleyen Zorlu Enerji’nin Elektrik Perakende Satis Sirketi OEPSAS, geçtigimiz yil yapilan görüsmeler üzerinden gerçeklestirdigi ‘Çagri Merkezi Memnuniyet Anketi’ sonuçlarini açikladi.



Gelecegin enerji sirketi olma vizyonu dogrultusunda abonelerine sürdürülebilir ve yenilikçi hizmetler sunarak is yapis modelini güvene dayali iliskiler kurmak üzerine gelistiren Zorlu Enerji’nin, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskisehir, Kütahya ve Usak illerinde faaliyet yürüten Elektrik Perakende Satis Sirketi OEPSAS (Osmangazi Elektrik Perakende Satis AS), geçtigimiz yil 388 bin kisiyle yapilan görüsmeler sonrasinda memnuniyet anketine katilanlarla gerçeklestirdigi Çagri Merkezi Memnuniyet Anketi arastirmasi sonuçlarinda yüzleri güldürdü. Zorlu Enerji Elektrik Perakende Satis Sirketi çagri merkezi tarafindan gerçeklestirilen ‘Çagri Merkezi Memnuniyet Anketi’nde abonelerin memnuniyet orani yüzde 92 olarak gerçeklesti.

Aboneler aldiklari hizmetten memnun kaldi

Sirketin hizmet verdigi illeri kapsayan ankette, en yüksek katilim saglayan Eskisehir aboneleri, ayni zamanda yüzde 93 memnuniyet orani ile aldiklari hizmetten en çok memnuniyet duyan il oldu. Eskisehir’i yüzde 92 memnuniyet orani ile Bilecik, yüzde 91 ile Afyonkarahisar ve Usak, yüzde 90 memnuniyet orani ile de Kütahya takip etti.

Zorlu Enerji Çagri Merkezi, ödüllerin merkezi oldu

Sirketin çagri merkezi, dünyanin en iyi isverenlerinin ve insan kaynaklari uzmanlarinin ödüllendirildigi global ödül programi 16. Stevie Awards ‘Satis ve Müsteri Hizmetleri Ödülleri’nde ‘Yilin Iletisim Merkezi’ seçilirken 7. A.C.E (Achievement in Customer Excellence) Awards’da da Enerji Perakende kategorisinde dördüncü kez Mükemmel Müsteri Memnuniyet Basari Ödülü’nün de sahibi oldu. Sirketin çagri merkezinin yani sira Türkiye’nin müsteri memnuniyetini ölçen il ve tek platformu Sikayetvar Platformu tarafindan düzenlenen ödül programinda sektöründe sikayetlere en hizli ve etkin çözümle dönüs yapan sirket olarak ‘Diamond‘ ödülüne layik görüldü.

Kaynak: İHA