Petrol Ofisi, Stevie Awards'ta 4 Ödül Kazandi

Petrol Ofisi, dünyanin en prestijli ödülleri arasinda yer alan Stevie Awards çatisi altinda düzenlenen ve en seçkin IK çalismalarinin degerlendirildigi MENA Stevie Awards’ta 4 ödül birden aldi.

Petrol Ofisi, Stevie Awards'ta 4 Ödül Kazandi


Türkiye akaryakit ve madeni yaglar sektörlerinin önde gelen sirketlerinden Petrol Ofisi, prestijli platformlarindan ödülleri toplamaya devam ediyor. Sirket, son olarak dünyanin en prestijli ödülleri arasinda yer alan Stevie Awards çatisi altinda düzenlenen MENA Stevie Awards’ta; 1 altin, 1 gümüs ve 2 bronz ödülün sahibi oldu. Sirket, Covid-19 sürecinde aldigi öncü ve hizli aksiyonlar nedeniyle ‘Örnek Isveren’ kategorisinde altin, pandemi döneminde sergiledigi örnek yaklasimlar nedeniyle ‘En Degerli Kurumsal Tepki’ kategorisinde bronz ödüllerine layik görüldü.

Sirket bu dönemde çalisan iletisimi, hijyen uygulamalari, çalisma ortami düzenlemeleri, rutin test uygulamalari, sürdürülebilirlik, çalisanlarin refahini ön planda tutan uygulamalar ve bu süreçte hayata geçirdigi sosyal sorumluluk projeleri ile öncü yaklasimlar sergileyerek gösterdigi özverili çalismalar nedeniyle bu ödülleri almaya hak kazandi.

Sirketin yönetim kadrosuna aday olabilecek potansiyeli yüksek gençlere yönelik 12 aylik bir program olan ‘Gelisim Potasi Genç Yetenek Programi’ ise ‘Insan Kaynaklarinda Yenilikçi Basari’ kategorisinde gümüs, ‘Insan kaynaklari Yönetimi ve Uygulamasinda Inovasyon’ kategorisinde ise bronz ödüllere layik görüldü.

Sirket bu program ile lisans yeni mezunu ya da yüksek lisans ögrencisi olan ancak henüz profesyonel is deneyimi olmayan ve kariyerine yeni baslayan, potansiyeli yüksek gençlerin is dünyasina katilimina destek oluyor. Sirket kültürünün genç yetenekler tarafindan ögrenilmesi, zenginlestirilmesi ve isveren markasi algisinin güçlendirilmesi amaciyla uçtan uca ölçülebilir bir yapida tasarlanmis 12 aylik bu kapsamli program sonunda genç yetenekler, çalismalarina mevcut is birimlerinde veya rotasyon ile farkli birimlerde uzman seviyesinde sirketin deger zincirinde yerlerini aliyor.

Aldiklari ödüller hakkinda degerlendirmede bulunan Petrol Ofisi IK Direktörü (CHRO) Burcu Yüksel Kocagöz sunlari söyledi: “Bugünden Yarina Hazir vizyonumuz dogrultusunda yaptigimiz her iste toplumu ve çalisanlarimizi merkeze alan çalismalar gerçeklestiriyor, projeler hayata geçiriyoruz. Tüm dünyada gündelik yasamdan kurumsal yasama mevcut düzeni kökten degistiren pandemide dahi bu yaklasimimizdan asla taviz vermedik. Dünyanin en önemli ödül organizasyonlarindan biri olan Stevie Awards’ta bu dönemde attigimiz adimlarin ve aldigimiz aksiyonlarin örnek olarak gösterilmesi, insana deger veren yaklasimimizin samimiyetinin de bir teyididir. Nitekim çalisanlarimiz için her zaman daha iyisini yapma sevkimizin ardinda da bu samimiyetimiz bulunuyor. Bu nedenle çalisma arkadaslarimiza en iyi gelisim firsatlarini sunmak, Türkiye’de gelisimin adi olan Petrol Ofisi’ni isveren olarak da ayni duygularla zihinlere kazimak en temel hedefimiz. Bu hedef dogrultusunda köklü bilgi birikimimiz ve deneyimimiz isiginda gelecegin liderlerini yetistirmek amaciyla hayata geçirdigimiz Gelisim Potasi Genç Yetenek Programi’nin da bu organizasyonda iki ödül birden almasi bizim için ayri bir sevinç kaynagi oldu. Bu ödülleri almamizda emegi geçen tüm arkadaslarima tesekkür ederim. Genç, dinamik, farkli uzmanliklara ve çesitli yeteneklere sahip çalisma arkadaslarimizla toplumumuz ve ülkemizin gelecegi için parmakla isaret edilecek örnek çalismalara imza atmaya kararlikla devam edecegiz.”
Kaynak: İHA