Öncü; 'Sehrin Potansiyelini Birlikte Çikarmaya Devam Edecegiz'

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayi, Aile ve Sosyal Hizmetler eski Bakan Yardimcisi Fatma Öncü, seçim çalismalarini yürüttügü kente, vatandaslara projelerini anlatiyor.

Öncü; 'Sehrin Potansiyelini Birlikte Çikarmaya Devam Edecegiz'
Gittigi ilçelerde belediye ve kamu yatirimlarini da firsat buldukça inceleyen Öncü, sehrin potansiyelinin açiga çikmasi için daha çok çalisilmasi gerektigini söyledi.



Milletvekili Adayi Öncü, “Son 20 yilda Erzurum’a yapilanlar ortada. Bir çok alanda önemli hizmetler yapildi. Çok büyük potansiyellerin alt yapilari kuruldu. Bundan önce Ankara’da elini tasin altina koyan herkese minnettariz. Simdi daha çok çalisip bu kazanimlari daha da artirarak devam etmemiz gerekiyor. Potansiyelin açiga çikmasi için birçok çalisma yapildi. Umudumuz var. Bu çalismalari devam ettirip üzerine neler koyabiliriz diye düsünecegiz. Insallah 14 Mayis’tan sonra Cumhurbaskanimizin liderliginde gücüne güç katmaya devam eden ülkemiz ile birlikte Erzurum’da bu gelismelerden payini düseni alacaktir. Siyaset, bürokrat, yerel yönetim, vatandas, üniversite yani her kesim birlikte bu güzel sehrin insanlarina çok daha hizmet edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA