Istanbul'da Eski Damat Dehseti Kamerada Açiklamasi Kayinpederinin Aracini Parçaladi

Kagithane’de kayinvalidesinden ayrilan kayinpederine öfkelenen eski damat, sopayla adamin aracinin camlarini patlatti. Sokaktan uzaklasan sahis bir süre sonra araciyla geri gelerek bu kez de adamin aracina defalarca çarpti. Mahallelinin yasadigi korku dolu o anlar kameralara yansirken saldirgan damat, polis ekipleri tarafindan yakalandi.

Istanbul'da Eski Damat Dehseti Kamerada Açiklamasi Kayinpederinin Aracini Parçaladi
Kagithane Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde önceki ay meydana gelen olayda, Vural Ç. ikinci evliligini yaptigi esinden bir süre önce ayrildi. Bir süre önce esinden ayrildigi ögrenilen eski damat Umut C. ise kayinpederi Vural Ç.’yi tehdit etmeye basladi.

Bunun üzerine Vural Ç. sahis hakkinda uzaklastirma karari aldirdi. Tehditlerini sürdüren Umut C., Vural Ç. ile yasadigi tartisma sonrasi araciyla sokaga geldi. Burada Vural Ç.’nin park halindeki aracina kendi araciyla defalarca çarpan sahis, ardindan araçtan indi. Sopayla araca saldiran sahis, mahalleliye adeta korku dolu anlar yasartti. Olayin ardindan sahis ardindan aracina binerek kaçti. Film sahnelerini aratmayan o anlar ise kameralara anbean yansidi.

“Güm güm diye bir ses duyduk deprem oldugunu sandik”

Olayla ilgili konusan Banu Kizilirmak, “Araçla arkadan arabaya vurdu ve camlar kirildi. Aksamüzeri geldi ‘güm güm’ diye bir ses duyduk deprem oldugunu sandik. Sapkali bir genç çocuk, komsunun kiziyla ayrilmislar. Arabaya vurdu camlari kirdi, çok ses çikti komsular hepimiz uyandik. Komsu asagiya indi, eline tas alacakti az daha vuracakken o esnada polisler geldi. Komsuda sikayetçi olmak için karakola gitti. Burada adeta terör estirdi. Duydugumuza göre komsum eski esinden bosanmis. Damadi da bosanmayi sindirememis. Vurdugu araç kizin babasinin araci, araca maddi zarar vererek kizin babasindan intikam almaya çalisiyor. Arabanin camlari tuzla buz oldu. Daha sonrasi polisler geldi inceleme yapti arabayi da çekici çagirip götürdüler” dedi.



Polis saldirgan damadi yakaladi

Olayin ardindan ihbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin incelemesi sonrasinda Vural Ç., eski damadindan sikayetçi oldu. Olayla ilgili çalisma baslatan polis ekipleri, Umut C.’yi yaptigi çalismalar sonucunda kiskivrak yakaladi. Gözaltina asinan sahis, emniyette ifadesinin alinmasi ve “mala zarar verme” suçundan adli islem yapilmasi sonrasinda savcilik talimatiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA