Imzalar Demirçelik Anadolu Lisesi Için Atildi

Karabük’te depreme dayaniksiz olmasi nedeniyle yikilacak olan Demirçelik Anadolu Lisesinin iki blogunun yeniden yapilmasini üstlenen hayirsever is adami ile protokol imzalandi.

Imzalar Demirçelik Anadolu Lisesi Için Atildi
Karabük’te yapi stoku açisindan riskli oldugu belirlenen Demirçelik Anadolu Lisesinin A ve B Bloklarinin yikimina karar verilmisti. Iki blogun yeniden yapilarak kente kazandirilmasini hayirsver is insani Bayram Demir üstlendi. Okulun yapim protokolü, Karabük Valiligi’nde düzenlenen törenle imzalandi.

Törende konusan Karabük Valisi Fuat Gürel, “Sehrimizin önemli bir okulunun yapim protokolünü is insanimizla yapacagiz insallah. Insallah bu protokolle çok önemli bir binamizi 1940 yilinda yapilan Demirçelik Anadolu Lisemizi ve birçok Karabüklünün egitim gördügü binayi yenilemis olacagiz. Bütün okullari depremsellik adina gözden geçiriyoruz. Yikilip yapilmasi gereken okullarimizi yikip yeniden yapiyoruz. Güçlendirilmesi gereken binalarimizi güçlendirme programlarina aldik” diye konustu.

Il Milli Egitim Müdürü Nevzat Akbas, protokol ile Demirçelik Anadolu Lisesinin geçmisteki basarili günlerine geri dönecegini ifade ederek Karabük’ün bütün alanlarda yer almaya devam edecegini belirtti.

Is insani Bayram Demir, protokolün hayirli olmasini dileyerek, okulun Erkul Yapi tarafindan kisa sürede tamamlanarak hizmete açilacagini söyledi.



Konusmalarin ardindan protokol imzalandi.
Kaynak: İHA