Havalimaninda Asansör Bosluguna Düsen Kadinin Cesedi Üç Gün Sonra Bulundu

Endonezya’nin Kualanamu Havalimani’nda asansör bosluguna düserek hayatini kaybeden kadinin cansiz bedeni 3 gün sonra bulundu.



Endonezya’nin Medan sehrinde bulunan Kualanamu Havalimani’nda 24 Nisan’da asansör bosluguna düserek hayatini kaybeden kadinin, cansiz bedeni 3 gün sonra bulundu. Havalimani personelinin fark ettigi kötü koku sonrasi yapilan incelemede kadinin cesedine ulasildigi aktarilarak, hayatini kaybeden kadinin bir yakini havalimanina birakmak için gelen 38 yasindaki Aisiah Sinta Dewi oldugu ortaya çikti.

Kadinin abisi basina yaptigi açiklamada, kardesinin üç gündür kayip oldugunu polise bildirdiklerini ancak son bilinen konumu olan havalimanindaki güvenlik kamerasi görüntülerinin yeterli sekilde incelenmemis olmasi nedeniyle polisi ve havaalani yönetimini elestirilerdi.

Basina sizan güvenlik kamerasi görüntülerinde kadinin, çift kapili asansörde açilan kapiyi fark etmedigi ve asansörde kaldigini düsünerek panikledigi görüldü.

Telefonuyla yardim çagirmaya çalisan kadin, daha sonra asansöre bindiyi kapiyi zorlayarak açtigi ve asansör bosluguna düstügü anlasildi. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA