Fethiye'de 'Trafik Haftasi' Anaokulu Ögrencileri Ile Kutlandi

Trafik Haftasi etkinliklerinde Fethiye Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Sube Büro Amirligi ekipleri anlamli bir etkinlige imza atti. Anasinifi ögrencileri eglenerek, ögrendi.

Fethiye'de 'Trafik Haftasi' Anaokulu Ögrencileri Ile Kutlandi


“Trafik Haftasi” etkinlikleri çerçevesinde Özel Fethiye Anaokulu’nda gerçeklestirilen etkinlikte renkli görüntüler yasandi. Fethiye Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Sube ekipleri öncülügünde gerçeklestirilen programda ekipler trafik bilincinin asilanmasi, trafik isaret ve isiklarinda ne sekilde hareket edilecegi konularinda bilgiler verdi.

Program sonunda anaokulu ögrencileri hareketli sarkilar esliginde dans edip polis araçlariyla fotograf çekinerek keyifli anlar yasadi. Nostaljik polis aracida çocuklarin yogun ilgisini çekti.

Programda Fethiye Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Gökhan Kam, anaokulu ögrencilerine trafik hakkinda bilinmesi gerekenleri aktardi.

Fethiye Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Gökhan Kam, “Trafik haftasina girdigimiz bugünlerde okullara gidip, trafik bilincini asilamaya çalisiyoruz. Bu konuda en büyük sansimiz Fethiye Ilçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadasolu ve Il Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoglu eski trafikçi olduklari için bizim arkamizdalar. Etkinliklerimize büyük destek veriyorlar. Okullarda ve trafik egitim parkinda egitimlerimiz devam edecek. Çocuklara kalici bilgiler aktarmaya çalisiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA