Edremit'teki Trafik Kazasinda Ölen Altintop Son Yolculuguna Ugurlandi

Balikesir’in Edremit ilçesinde yolun karsisina geçerken bir otomobilin çarpmasi sonucu hayatini kaybeden AK Parti Edremit Ilçe Teskilati üyesi Seyhamit Altintop, kilinan cenaze namazi sonrasinda son yolculuguna ugurlandi.

Edremit'teki Trafik Kazasinda Ölen Altintop Son Yolculuguna Ugurlandi
Edinilen bilgiye göre, Edremit ilçesi Kalkim Edremit Çevre yolunda karsidan karsiya geçmeye çalisan Seyhamit Altintop’a E.K. yönetimindeki 48 LM 250 plakali otomobil çarpti. Ihbar üzerine 112 acil servis ambulanslari ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. 112 saglik ekipleri yaptiklari ilk muayenede Altintop’un olay yerinde hayatini kaybettigini tespit etti. Otomobil ise sarampole düsmüs olarak bulundu. Sürücü polis ekipleri tarafindan gözaltina alinarak karakola sevk edildi.

Bursa Adli Tip Kurumu’ndaki islemlerin ardindan Seyhamit Altintop’un cenazesi Darsofa Camii’ne getirildi.

Burada ikindi namazi sonrasinda kilinan cenaze namazi ile Altintop sevenlerinin gözyaslari ile son yolculuguna ugurlandi. Altintop’un cenazesi Yeni Edremit Mezarliginda defnedildi.

Cenaze törenine AK Parti Ilçe Teskilati, sevenleri ve ailesi katildi.

Altintop’un AK Parti Edremit Ilçe Teskilati üyesi oldugu ve son günlerde seçim çalismalarina yogun bir katilim gösterdigi ögrenildi.
Kaynak: İHA