Cumhurbaskani Erdogan Açiklamasi 'Birilerinin Kalp Yapmayi Ögrenmesi 40 Gün Sürdü, Peki Biz O Sirada Neler Yaptik'

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda 40 günlük süre içerisinde gerçeklestirilen çalismalari içeren bir video paylasti. Erdogan mesajinda, "Birilerinin elleriyle kalp yapmayi ögrenmesi 40 gün sürdü peki biz o sirada neler yaptik" dedi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, "Birilerinin elleriyle kalp yapmayi ögrenmesi 40 gün sürdü peki biz o sirada neler yaptik" dedi.

1 dakika 45 saniye süren video Cumhurbaskani Erdogan’in Istikbalin Yüzyili Tanitim Programi’ndaki pilot kiyafetleriyle yürüdügü görüntülerle basliyor.

Insansiz Hava Araci ANKA- 3, Milli Muharip Uçagi KAAN ve ATAK -2 helikopterinin görüntülerinin yer aldigi videoda restore edilen Seddülbahir Kalesi, Gelibolu-Eceabat Yolu, Ankara-Sivas Hizli Tren Hatti, Adana 15 Temmuz Sehitler Köprüsü, Basaksehir-Kayasehir ile AKM-Gar-Kizilay metro hatlarinin, Bagcilar’da 97 proje ve hizmetin, Pendik’te 168 projenin, Diyarbakir Selahaddin Eyyubi Camisi’nin görüntüleri bulunuyor.

Videoda ayrica Kocaeli’de toplam 2,3 milyar liralik projelerin ve bin 300 Yatakli Sehir Hastanesi’nin, Bandirma’da ilk bor karbür tesisinin, Istanbul Finans Merkezi’nin, Eskisehir’de Nadir Toprak Elementleri Tesisi ile 99 projenin ve Afyonkarahisar Müzesi’nin açilisinin yapildigi görüntüler de yer aliyor.

TCG Anadolu’nun Türk Silahli Kuvvetleri (TSK) envanterine girdigine, üç yeni firkateynin sac kesiminin yapildigina, Altay Tanki’nin TSK’ya teslim edildigine, ilk yerli gözlem uydusu IMECE’nin uzaya firlatildigina, yerli uçak HÜRJET’in ilk kez uçurulduguna, Gökbey Helikopteri’nin yerli motor ile havalandiginin gösterildigi videoda, en düsük emekli ayliginin 7 bin 500 liraya yükseltildigi, Karadeniz dogal gazinin devreye alindigi, elektrikte yüzde 15 indirim yapildigi, 24 bin 500 saglik çalisani alim müjdesinin duyuruldugu, engelli ögretmen atamalarinin yapildigi da anlatildi.

Önemli projelerin gösterildigi video kisa süre içerisinde binlerce kisi tarafindan begenilirken videonun görüntülenmesi milyonlara ulasti.
Kaynak: İHA