Çelik; Bizimkisi Gönül Siyaseti

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayi Av. Ayse Deniz Çelik, dünkü seçim gezisinde Horasan Ilçesi’nde ilgiyle karsilandi.

Çelik; Bizimkisi Gönül Siyaseti
Esentepe Mahallesi’nde ev ziyaretleri yapan Çelik, Inönü, Çamlica, Kazim Karabekir, Camii Kebir, Adnan Menderes ve Fatih Sultan Mehmet Mahallelerinde de bayanlarla bulustu. Ilçe Baskani Recep Karatas ve Ilçe belediye Baskani Abdulkadir Aydin’i da ziyaret eden Çelik, 5 yili askin süredir Il Kadin Kollari Baskanligi yaptigini hatirlatarak, 14 Mayis seçiminde Erzurum’un tarih yazacagini ifade etti.

Çelik, “Ana kademe görevlerimizle birlikte yaklasik 5 buçuk yildir sahadayiz. Halkimizla yakin ve sicak temas halindeyiz. Bizimkisi tamamen gönül siyasetidir. Cumhurbaskanimizin talimatiyla yaptigimiz gönül siyasetinin faydalarini sahada gördük. Bu hafta da Erzurum mitingiyle bunu gösterecegimize inaniyoruz” dedi.

Kadinlardan Ak Parti Ilgisi

Gittigi tüm seçim gezilerinde kadinlarin yogun ilgisiyle karsilasan Milletvekili Adayi Çelik, bu teveccühün en büyük nedenin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan oldugunu söyledi.

Çelik, bu seçimde teskilatlarin büyük fedakarlik sergileyerek yagmur çamur demeden çalismalarini sürdürdügünü söyleyerek, “Erzurum halkinin bu seçimde AK Partiye tam destek vereceginden kuskumuz yok. Özellikle kadinlarimizin bu yöndeki destekleri bizleri mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: İHA