Büyükkiliç'a 'Adiyaman Konteyner Basin Sitesi' Tesekkürü

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin AFAD is birliginde, deprem bölgesi Adiyaman’da yerel basin mensuplarinin görevlerini yapmaya devam edebilmeleri için kisa sürede kurdugu konteyner basin sitesi faaliyetine baslarken, kentte görev yapan basin mensuplari Baskan Büyükkiliç’a tesekkür etti.

Büyükkiliç'a 'Adiyaman Konteyner Basin Sitesi' Tesekkürü


6 Subat depremlerinin ardindan bir an olsun deprem bölgesindeki faaliyetlerine ara vermeyen ve vatandaslarin her türlü ihtiyacini karsilamak için hummali çalismalar yürüten Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin kisa sürede tamamladigi Adiyaman Konteyner Basin Sitesi, gazetecilere hizmet vermeye basladi.

Adiyaman Basin Sitesi’nin hizmete sunulmasini degerlendiren Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, depremden etkilenen her vatandasin, her sektörün yardimina kostuklarinin altini çizerek, “Adiyaman’imizda da vatandaslarimizi her konuda bilgilendiren basin kuruluslarimizin ihtiyaçlarini gidermek için baslattigimiz ve kisa sürede tamamladigimiz çalismalar neticesinde kurdugumuz sitemizde basin mensubu kardeslerimizin faaliyetine baslamis olmasinin mutlulugunu yasiyoruz” diye konustu.

Baskan Büyükkiliç, basin sitesinde faaliyet gösteren kuruluslar hakkinda da bilgi vererek, “Kayseri Büyüksehir Belediyesi olarak deprem bölgesindeki yaralari sariyor, medya kuruluslarimiz için ihtiyaç duyulan Adiyaman Medya ve Basin Sitesi’ni de kullanimina sunmanin mutlulugunu yasiyoruz. Valimiz Sayin Gökmen Çiçek’e ve mesai arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Büyüksehir Belediyemizin yapimini üstlendigi Kayseri Valiligi koordinesindeki Adiyaman Konteyner Basin Sitesi’nde 4 haber ajansi, 5 cemiyet ve 11 yerel medya kurulusu faaliyet gösteriyor. Adiyaman’imiza ve basin mensuplarimiza hayirli olmasini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Adiyaman Konteyner Basin Sitesi’nde faaliyet gösteren basin kurulusu temsilcileri de Büyükkiliç’a ve Kayseri Büyüksehir Belediyesi’ne unutulmaz destekleri için tesekkür etti.
Kaynak: İHA